Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής του Πιερικού?

Άρχισε η κούρσα διαδοχής στον Πιερικό, μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Καμπερίδη, με τον γυμναστή Γιάννη Χατζηπουργάνη να αναλαμβάνει υπηρεσιακός. Σήμερα είναι πιθανό η διοίκηση του Γιώργου Κοκαβίδη να καταλήξει στον «εκλεκτό». Αρχικά, έγινε κρούση στον Γιώργο Φοιρό, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.
Πλέον, οι τρεις βασικοί υποψήφιοι δείχνουν ο Βεροιώτης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, που άρχισε τη χρονιά στη Νάουσα και παλιότερα δούλεψε στην Κ20 της Βέροιας, ο Κατερινιώτης (και παλιός γνώριμος), Νίκος Ζαλίκας, που φέτος εργάστηκε στην Καλαμάτα, αλλά και ο Θεσσαλονικιός Μάκης Δανδίκας (ξεκίνησε στον Άρη Παλαιοχωρίου, παλιότερα Κιλκισιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, Νίκη Πολυγύρου κ.α.).

Αύριο οι «μελανόλευκοι» έχουν αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου εντός για τα ημιτελικά (διπλοί αγώνες), ενώ αν προκριθούν στον τελικό πιθανότατα αντιμετωπίζουν την Καρίτσα (δείχνει τυπική διαδικασία η ρεβάνς με τον Δία Δίου).
Αύριο «καθαρίζει» η ποινή του Κραγιόπουλου και έτσι δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες για τον «τελικό» της Κυριακής με την ΑΠΕ Λαγκαδά εντός (γυρνά ο Κανταρτζής, πιθανό το ντεμπούτο Ηλιάδη).
Πηγή: pamebala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου