Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστήριο ΕΠΣ Πιερίας!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας και τα σωματεία μέλη της ευχαριστούν θερμά, όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης.

Η παρουσία του βουλευτή Πιερίας κου Χάρη Τζαμακλή, του περιφερειακού συμβούλου κου Στέφανου Μπιτόπουλου ως εκπρόσωπος της Π.Ε. Πιερίας, του αντιδημάρχου κου Χρυσόστομου Κυραϊλίδη ως εκπρόσωπος του δήμου Κατερίνης, του αντιδημάρχου κου Ιωάννη Πούλιου ως εκπρόσωπος του δήμου Δίου-Ολύμπου, του Αστυνόμου κου Διονύση Ηλιόπουλου ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, του υπευθύνου Αθλητισμού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κου Ιωάννη Κουρνούτη και του πολιτευτή της Ν.Δ. κου Δημήτρη Μπέη, μας τιμούν ιδιαίτερα.

Αντλώντας δύναμη από τις ευχές και τα θερμά τους λόγια, συνεχίζουμε το έργο της ισονομίας και της χρηστής διαχείρισης, που μας έχει ανατεθεί από τα σωματεία – μέλη μας. 

Τυχερά σωματεία κατά την κοπή της βασιλόπιτας “στάθηκαν” ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η ΠΙΝΔΟΣ Άνω Αγίου Ιωάννη και ο ΜΥΤΙΚΑΣ Λεπτοκαρυάς (από 10 μπάλες, σε κάθε ένα από τα τρία σωματεία).
Στη βασιλόπιτα των καλεσμένων το φλουρί βρήκε ο βουλευτής κος Χάρης Τζαμακλής, ενώ στη βασιλόπιτα της Ε.Ε. ο νέος Β’ Αντιπρόεδρος κος Κώστας Κούρτης, ήταν ο τυχερός της χρονιάς.

Θερμές Ευχαριστίες επίσης, στο Αρτοποιείο του κυρίου Κώστα Μανουσαρίδη στο Σβορώνο, για την προσφορά των αρτοποιημάτων του.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά, σε όλους τους Πιεριείς φίλους του Ποδοσφαίρου.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Γενικός Γραμματέας                   Ο Πρόεδρος
Τσακνάκης Δημήτριος                 Αστέριος Τόκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου