Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δείξαμε ομάδα που ξέρει τι θέλει και έχει προσανατολισμό!


«Ομάδα που ξέρει τι θέλει»Δείξαμε ομάδα που ξέρει τι θέλει και έχει προσανατολισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Κοιτάμε την επόμενη μέρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις.«Στο ποδόσφαιρο κερδίζουν αυτοί που θέλουν να πετύχουν», δήλωσε ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου. Ομάδα που ξέρει τι θέλει και έχει προσανατολισμό είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας όπως δήλωσε ο Σάκης Παπαβασιλείου.
Μετά το φινάλε του αγώνα με τη Δόξα Δράμας ο προπονητής των «πράσινων» ανέφερε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, πάθος, ένταση, δύναμη, ενώ δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, όμως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε τους χώρους, ωστόσο η Δόξα Δράμας έκανε μία καλή φάση.

Η Δόξα έχει ποιοτικό ρόστερ, αλλά στο ποδόσφαιρο κερδίζουν αυτοί που θέλουν να πετύχουν και μεγάλο ρόλο παίζει το σύνολο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας στηρίξει».

Ο ​Αριστοτέλης Καραγιαννίδης δήλωσε:

«Η Δόξα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και γι' αυτό το λόγο είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Δώσαμε στο γήπεδο ό,τι είχαμε. Δεν πετύχαμε γκολ, αλλά διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ήμουν στη Δράμα, έκανα προετοιμασία μαζί με την ομάδα, είναι πάρα πολύ καλή, έχει έμπειρους παίκτες και τους εύχομαι υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου