Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ό,τι και να πω είναι λίγο για να εκφράσω όσα νιώθω μέσα μου για τον Άρη!

«Ίδια ψυχή και στη συνέχεια»


Η ΑΕ Καραϊσκάκης κράτησε τον Άρη στο «μηδέν» και ο προπονητής της, Σάκης Παπαβασιλείου, στάθηκε στην εμφάνιση του γκολκίπερ Μέλκα, αλλά και στην ψυχή και στο πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του. Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Σήμερα ο τερματοφύλακας μας, ήταν εκεί. Έδειξε αντίδραση και μας έδωσε ένα μεγάλο βαθμό. Σταθήκαμε πολύ καλά, δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι ένα γκολ. Ήμασταν σε μία καυτή έδρα. Δεν δώσαμε το δικαίωμα να μας βάλουν ένα γκολ.

Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς, με Δόξα και ΟΦΗ, να δείξουμε την ίδια ψυχή και πάθος για να πάρουμε βαθμούς. Τα λόγια για τον Άρη είναι περιττά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τον στόχο του. Ό,τι και να πω είναι λίγο για να εκφράσω όσα νιώθω μέσα μου για τον Άρη».
Ο Ορέστης Νικολόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία καυτή έδρα. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να σκοράρει, κλείσαμε καλά τους χώρους. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε την ζημιά.

Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια, για ψυχολογικούς λόγους. Όταν ήμουν στον Άρη ήταν αλλιώς. Αυτή η ομάδα τώρα είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό. Τότε δεν ξέραμε αν θα παίξουμε Β΄ή Γ΄Εθνική. Όπως και να έχει ο Άρης, είναι η ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί».
Πηγή: pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου