Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο!

Στο πρόβλημα του Αιγινιακού στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο Κώστας Νικολαϊδης μετά την ήττα από την Σπάρτη. Με «άδεια χέρια» έφυγε από την Σπάρτη ο Αιγινιακός και ο Κώστας Νικολαϊδης δεν μπορούσε να … χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ήττα . Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ουσία έρχεται με τα γκολ.

Αναλυτικά: «Δύσκολη ήττα σήμερα για εμάς. Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού και την προσπάθεια που έγινε. Ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν η ομάδα που είχε τις κλασικές ευκαιρίες να κάνει κάποιον γκολ και να προηγηθεί. Όποια ευκαιρία δημιουργήθηκε από τον αντίπαλο προήλθε από δικό μας προσωπικό λάθος.

Από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Στο τακτικό κομμάτι τα παιδιά έκαναν αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Ανασταλτικά ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο.
Υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Κάναμε πέντε τελικές στην εστία της Σπάρτης. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ήταν λογικό να χάσουμε το ματς από ένα γκολ που ήρθε από φάση διαρκείας.

Στο διάστημα που απέμεινε προσπαθήσαμε ναν αντιδράσουμε είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε σωστά μια φάση για να μην ηττηθούμε.

Κρατάμε την προσπάθεια αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Πρέπει να υπάρχει και ουσία και αυτή έρχεται με τα γκολ. Θα δουλέψουμε παραπάνω, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και από εκεί και πέρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».
ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου