Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Δεν αναλάμβανε τις ευθύνες του σαν προπονητής ο Καμπερίδης!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ
Ο Περικός, του έκανε την τιμή να του δώσει το τιμόνι της ομάδας και αντί ευχαριστώ, σε συνέντευξή του, προχώρησε σε έναν οχετό δηλώσεων κατά της ομάδας, πράγμα που δεν έπραξε ποτέ κανένας προπονητής. Στα όσα καταλογίζει ο κ. Καμπερίδης για τα υποτιθέμενα κακώς κείμενα στην ομάδα μας, έχουμε υποχρέωση να την υπερασπίσουμε και  να απαντήσουμε:


1.Ψευδώς, με εγωπάθεια (και με το επαναλαμβανόμενο εγώ .. εγώ) , προσπάθησε να πείσει τον κόσμο και να οικειοποιηθεί, την ομολογουμένως σωστή φετινή λειτουργία και φιλοσοφία της ομάδας.
Να θυμίσουμε, ότι αυτή η φετινή φιλοσοφία της ομάδας, - δηλαδή ρόστερ  με παιδιά από την Πιερία, μικρά σε ηλικία, με φιλοδοξία και ταλέντο -,  την έχει ξεκινήσει και την εφαρμόζει η διοίκηση από την αρχή της χρονιάς και όχι ο κ. Καμπερίδης, που ήλθε στην ομάδα πιο πρόσφατα και τρίτος προπονητής  στη σειρά, χωρίς να είναι στον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας.

2.Ψεύδεται, όταν επικαλείται το καλό κλίμα και την αγάπη των ποδοσφαιριστών προς το πρόσωπό του. Το ξέρουν οι ποδοσφαιριστές και το ξέρουν όχι μόνο η διοίκηση, αλλά και οι πιστοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στις προπονήσεις.
Τα όσα του καταμαρτυρούν για την συμπεριφορά του δεν λέγονται. Πολλά παιδιά τελείωναν την προπόνηση με κλάματα και η διοίκηση εισέπραττε τη δυσαρέσκεια και την έλλειψη διάθεσης  να παίξουν και για τον προπονητή τους, αφού ποτέ δεν αναλάμβανε τις ευθύνες του σαν προπονητής, αλλά τα έριχνε μόνιμα στα παιδιά. Έτσι ο κύριος λόγος της απόλυσης ήταν αυτός.
Όσο για το ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει, δεν πιστώνεται στον προπονητή, αλλά στη διάθεση και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, ο προπονητής έκανε ότι είναι δυνατόν να χαλάσει το κλίμα.


3.Ψευδώς και προσβλητικός για την ομάδα, δήλωσε ότι «η ομάδα δεν έχει κάλτσες και ρούχα..» είναι μικρότητα ψυχής και χαρακτηρίζουν τον ίδιο. Η ομάδα δεν χρωστά σε κανέναν, ούτε στον ίδιο, έχει οργάνωση, έχει στη διάθεση του κάθε προπονητή το απαραίτητο προπονητικό υλικό, έχει ρουχισμό και μάλιστα ακριβό. Έχει εργατικούς, υπεύθυνους ανθρώπους στις θέσεις που απαιτούνται και όλοι δουλεύουν εθελοντικά για το καλό της ομάδας. Για τη διατήρηση δε του ήρεμου κλίματος, πολλοί εντός της ομάδας, ανέχονταν τις γνωστές παραξενιές του.

4.Ψευδώς ανέφερε παρέμβαση του προέδρου στο έργο του και στις επιλογές του, αυτό δεν συνέβη ποτέ, ο προέδρος αν και έβλεπε και διαπίστωνε πολλά, τον στήριξε με τον τρόπο του έως το τέλος.
Όσο δε για τους ισχυρισμούς του  (για να μη θίξει το εγώ του) ότι παραιτήθηκε.. το γνωρίζουμε καλά, πότε και γιατί έπρεπε να σταματήσει η συνεργασία με την ομάδα και με ποιο τρόπο παρακαλούσε να μείνει και να δείξει το έργο του.

5.Όσο για τα όσα είπε, για ανικανότητα και επικινδυνότητα του προέδρου της ομάδας, το ΔΣ σύσσωμο τα απορρίπτει και στηρίζει τα πεπραγμένα του προέδρου.

6. Για όσα δε προσβλητικά, δυσφημιστικά είπε που αφορούν αποκλειστικά το πρόσωπο και την προσωπικότητα του πρόεδρου κ. Κοκκαβίδη, ο πρόεδρος έχει τα νόμιμα δικαιώματα και την ικανότητα να υπερασπίσει τον εαυτό του.

7. Ο Πιερικός έχει διοίκηση, που φέτος πρωτοπορεί σε όλα. Πότε ο Πιερικός διέθετε ρόστερ, με τόσα ταλέντα, σε μικρή ηλικία και στην συντριπτική τους πλειοψηφία από την Πιερία;
Οι Ακαδημίες μας φέτος, ξεκίνησαν από το μηδέν, αναζωογονήθηκαν και διαθέτουν 60 περίπου παιδιά.
Η δεύτερη ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και στο ρόστερ της διαθέτει αρκετά παιδιά με ταλέντο και προοπτική.

Τέλος, ο Πιερικός είναι μεγάλος και δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που «γλείφουν» το μισό συμβούλιο και βρίζουν τους υπόλοιπους, επειδή  δεν ανέχονται για πάντα τις ποδοσφαιρικές παραξενιές τους.
Το ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου