Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Αυτοψία του Αλέκου Καλτσίδη στο περίπτερο του Νίκου Καλαμπάκα!

Οι εργασίες στην πλατεία Ευκαρπίδη συνεχίζονται και βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση τους. Ο χώρος παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα που σίγουρα θα αρέσει στους δημότες της πόλης μας αλλά και θα κάνει αίσθηση στους χιλιάδες επισκέπτες της κατά την θερινή περίοδο.

Ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές στους χώρους εντός και γύρω της πλατείας και μέσα σε αυτές τις αλλαγές εντάσσεται και η μεταφορά του περίπτερου το οποίο βρίσκεται απέναντι απο το ζαχαροπλαστείο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ¨στη γωνία και είναι του Νίκου Καλαμπάκα.

Το περίπτερο θα τραβηχτεί μερικά μέτρα πιο πίσω και θα δώσει το διακαίωμα στους περαστικούς να περπατάνε επάνω στα μεγάλα πεζοδρόμια που θα δημιουργήσει η νέα κατασκευή που σύντομα θα δοθεί στους δημότες της πόλης.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης για θέματα ηλεκτροφωτισμού Αλέκος Καλτσίδης, επισκέφθηκε τον χώρο και αφού έγινε ο ανάλογος έλεγχος των εγκαταστάσεων, θα προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου και γι αυτό το θέμα, που οδεύει προς την διευθέτηση του!
Φωτο απο: Λευτεριά

2 σχόλια:

  1. "που σίγουρα θα αρέσει στους δημότες της" Τι θα αρέσει γαμώ την μάνα του χιονίδη; Πας Κατερίνη και από τα πουστόδεντρα δεν έχεις που να παρκάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή