Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Οι δηλώσεις Κώστα Νικολαΐδη και Περικλή Αμανατίδη στο Αιγίνιο!

Δείτε τι είπαν στο Αιγίνο οι Περικλής Αμανατίδης και Κώστας Νικολαΐδης, αμεσως μετά την αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Πανσερραϊκό και την νίκη της ομάδας της Πιερίας με σκορ 1-0.

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Πανσερραϊκού):
«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς και αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, παρότι πιέσαμε.
Αναγκαστήκαμε να ανεβούμε πολύ ψηλά, ρισκάραμε, αφήσαμε χώρο στον Αιγινιακό και θα μπορούσαμε να δεχθούμε και εμείς το δεύτερο γκολ. Χρησιμοποιήσαμε νέα παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα και η ομάδα θα ανέβει και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Πέρασα πολύ καλά με τον Αιγινιακό και τους ευχαριστώ πολύ».

Κώστας Νικολαΐδης (προπονητής Αιγινιακού):
«Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Ήμασταν καλύτεροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που πετύχαμε και το γκολ. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια και ψυχολογικά. Θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο προσεκτικοί να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη.
Ήταν πολύ δύσκολος και βαρύς ο αγωνιστικός χώρος συγχαίρω και τις δύο ομάδες και περισσότερο τους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Επειδή έχουμε δύσκολη συνέχεια, πρέπει να βελτιωθούμε και να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για τη σωτηρία της ομάδας».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου