Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Ηλίας Κωτσιαρίδης! Ξανασυναντάει τον παλιό του προπονητή ο Κατερινιώτης μέσος!

Επιλογή Νίκου Θεοδοσιάδη η μεταγραφή του 23χρονου, Ηλία Κωτσιαρίδη στον Απολλωνα Λάρισας. Με τον Ηλία Κωτσιαρίδη άνοιξε ο «χορός των μεταγραφών» για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού, Νίκου Θεοδοσιάδη.
Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου εξαίρετου μεσοεπιθετικού Ηλία Κωτσιαριδη.

Ο Κωτσιαρίδης έχει περάσει και από τα ..."χέρια" του νυν τεχνικού μας, κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, όταν αυτός ήταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ο οποίος έχει γνώση της αξίας του και φυσικά ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Ο Ηλίας αγωνίζεται στην θέση του 10αριού, έχοντας μακρινή μπαλιά και δυνατά φαουλ, όντας χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια με ευκολία.

Έρχεται στον Απόλλωνα Λάρισας από τον Γ.Σ.Αλμυρού, όπου εκτός του ότι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του στην Γ΄ Εθνική, είχε ένα πολύ καλό α΄γύρο με την ομάδα της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο.

Είναι γεννημένος στις 07/06/1995 στην Κατερίνη και έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΕ Ποντίων, ΑΕΠ Ηρακλής, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Γ.Σ.Αλμυρού.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς εύχονται τα καλύτερα στον Κωτσιαρίδη και τον καλοσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της "κυανόλευκης" ομάδας, θέλοντας να πιστεύουν ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτήν».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου