Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πέρασαν τα τεστ οι Ευθυμιάδης, Βρούζος, Θεοδώρου της ΕΠΣ Πιερίας!

Με επιτυχία πέρασαν οι βοηθοί της ΕΠΣ Πιερίας Δαμιανός Ευθυμιάδης, Βρούζος Κώστας και Θεοδώρου Γιώργος τα αγωνιστικά τεστ στη Θεσσαλονίκη. Τα τρεξίματα έγιναν στο στάδιο των Αμπελοκήπων, με τους Κατερινιώτες βοηθούς να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να τα περάσουν με επιτυχία! Τα τέστ πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σταύρου Τριτσώνη και του γυμναστή της ΕΠΟ Βασίλη Λώλη.
Δεν μπόρεσαν λόγω καιρικών συνθηκών να είναι στην Θεσσαλονίκη οι Περέϊρα και Κουκουλάκης.

Από τη ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου και αγωνιστικών test για διαιτητές 3ης κατηγορίας, καθώς και σεμιναρίου για παρατηρητές διαιτησίας 3ης κατηγορίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Έτσι:
Για διαιτητές 3ης κατηγορίας των ΕΠΣ Μακεδονίας, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδος, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Λάρισας, Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Κιλκίς, Σερρών, Καστοριάς, Κοζάνης, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, Καρδίτσας και Τρικάλων,την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8:30 το πρωΐ στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν αγωνιστικά test (FIFA interval test) και στη συνέχεια από ώρα 1:15 μ.μ. έως 6 μ.μ. στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος) θα γίνει το σεμινάριο.

Τα σεμινάρια για παρατηρητές διαιτησίας 3ης κατηγορίας, των αντίστοιχα ανωτέρω Ενώσεων, θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και κατά τις ώρες 11:30 π.μ. μέχρι 4:45 μ.μ. στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου