Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αρέσει στη Νίκη Βόλου και υπογράφει ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς!

Τις τελευταίες μέρες προπονείται με τη Νίκη ο 23χρονος αμυντικός χαφ και στόπερ Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, αδερφός του Χρήστου, που αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν στην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής άφησε θετικές εντυπώσεις στο τεχνικό δίδυμο των Μπούις και Ξηροφώτου το διάστημα που είναι στην ομάδα και έτσι υπήρξε θετική εισήγηση για την απόκτησή του.

Επομένως, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στη Νίκη και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί. Ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς αγωνιζόταν στον Πιερικό, αλλά λόγω στρατιωτικής θητείας έκανε λίγες συμμετοχές το πρώτο εξάμηνο, όμως έχει δεδομένες δυνατότητες και μπορεί να βοηθήσει τους κυανόλευκους, όπως διέκρινε η τεχνική ηγεσία. Πλέον μπορεί να αφοσιωθεί απερίσπαστος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αφού απολύθηκε.

Ο Αλέξανδρος έχει γεννηθεί στις 17 Νοέμβρη του 1994 στην Κατερίνη και ανήκε στο ρόστερ του Πιερικού από νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 19 έως τα 21 του, όταν οι μελανόλευκοι ήταν στη Β’ Εθνική, χωρίς να παίξει σε κάποιο ματς. Στη συνέχεια πήγε στον Βατανιακό, με τον οποίον αγωνίστηκε 22 φορές στην τρίτη κατηγορία, επέστρεψε στον Πιερικό, αλλά για τη Γ’ Εθνική, ενώ μετά από ένα εξάμηνο τη σεζόν την περσινή σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του Σβορώνου στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας, γύρισε για δεύτερη φορά στον Πιερικό, με τον οποίον κατέγραψε ως τώρα 13 συμμετοχές.

Κατά τα άλλα, η διοίκηση έκανε μία σειρά σοβαρών προσεγγίσεων σε ποδοσφαιριστές ανώτερης κατηγορίας, αλλά πολλές απ’ αυτές χάλασαν στο παρά ένα για διάφορους λόγους.
Πηγή: magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου