Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Συμφωνία με Μυστακίδη-Κωνσταντινίδη. Δεν επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός!

Σε συμφωνία κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη. Η μετακίνηση του Ροντρίγκο Μολέδο από τον «Δικέφαλο» στο «τριφύλλι» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ωστόσο οι συζητήσεις για τους Γιάννη Μυστακίδη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη συνεχίστηκαν κανονικά και φαίνεται πως οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία.

Έτσι, οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένονται την Τρίτη στην Αθήνα, για να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό. Ο Μυστακίδης θα δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο Κωνσταντινίδης μένει ελεύθερος.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός για συμφωνία με Μυστακίδη-Κωνσταντινίδη
Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να λένε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «οκ» για τον δανεισμό των Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη στον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» διαψεύδουν τα περί συμφωνίας.
Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν στη Θεσσαλονίκη τον δανεισμό των Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη στον Παναθηναϊκό, αφού φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση του θέματος.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης, από την πλευρά του «τριφυλλιού» διαψεύδεται πως έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον δανεισμό των δύο ποδοσφαιριστών.

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Μολέντο, είχε γίνει μία πρώτη κουβέντα για τους δύο παίκτες και τον ΠΑΟΚ, αλλά οι συζητήσεις είχαν μείνει εκεί, χωρίς να υπάρχει κάτι νεότερο για να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση ο δανεισμός τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου