Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Καμπερίδης: Λυπάμαι για την ιστορική ομάδα της πόλης μας!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το PNEWS με τον πρώην προπονητή του Πιερικού Γιώργο Καμπερίδη, ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στην σημερινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας και να προσθέσει κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με το θέμα κλοπής χρημάτων στα αποδυτήρια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PNEWS ο Γ.Καμπερίδης

«Δεν θέλω να δώσω παραπάνω επέκταση στο θέμα, θα μιλήσω εκτενέστερα όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, δεν γράφει πουθενά ποιοι ποδοσφαιριστές την υπογράφουν. Λογικό είναι σε ένα τμήμα 30 παικτών να υπάρχουν κάποιοι εκ των οποίων είναι δυσαρεστημένοι για τους δικούς τους λόγους. Το μόνο που θα επισημάνω είναι το εάν ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών και αρχηγός Δημήτρης Παπατολίκας σέβεται το θεσμό του αρχηγού, ας βγει να διαψεύσει ότι ήρθε στο γραφείο μου παρουσία του Γιάννη Συμεωνίδη και μου είπε να συμβάλλω και εγώ οικονομικά (το οποίο και έκανα) για λεφτά που κλάπηκαν στα αποδυτήρια από ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε παρελθόν πρόσφατα.

Ας απαντήσει αν συνέβαλα σε αυτή τη διαδικασία και αν έδωσα χρήματα, και επικαλούμαι τη μαρτύρια του Συμεωνίδη ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία.
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, προέχει η σωτηρία της ομάδας στην οποία θεωρώ βέβαιη και μάλιστα πιστεύω ότι θα τερματίσει στη 3η θέση.

''Τέλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή είναι μια ανακοίνωση στην οποία συνέταξε ο απίθανος αυτός άνθρωπος που θέλει να λέγεται πρόεδρος του Πιερικού. Ουδέποτε στην ιστορία του θεσμού των προέδρων της ομάδας δεν γελούσε ο κόσμος με έναν άνθρωπο που είναι πρόεδρος στον Πιερικό κυκλοφορώντας με ένα αυτοκίνητο στο οποίο κρέμονται οι πόρτες.. που διοικεί τον Πιερικό εκβιάζοντας 17 και 18χρονα παιδάκια για να συναινέσουν, και είμαι σίγουρος ότι με αυτή την ανακοίνωση δεν συμφωνεί η πλειοψηφία τον παικτών.
Δεν θα ξανά επανέλθω, θα μιλήσω μόνο στο τέλος της σεζόν. Λυπάμαι για την ιστορική ομάδα της πόλης μας που κατάντησε να διοικείται από αυτόν τον άνθρωπο.''»

ΣΧΟΛΙΟ PNEWS:
Εδώ να συμπληρώσουμε ότι το PNEWS για να επιβεβαιώσει τα όσα λέγονται μεταξύ των δύο πλευρών για κλοπή χρημάτων στα αποδυτήρια.. μίλησε με πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού από τον οποίον όντως κλάπηκε ένα μικρό ποσό, και στο οποίο όντως συνέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας (επιπροσθέτως του Καμπερίδη).
Πηγή: PNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου