Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ένας Κατερινιώτης στη "μηχανή" του Ηρακλή Θεσσαλονίκης!

Το «who is who» του Θάνου Κούρτογλου…
Η «γεμάτη» διαδρομή του νεαρού γυμναστή, που εισήλθε στο «κυανόλευκο» τεχνικό επιτελείο.
Ο Παγώνης Βακαλόπουλος το προσπάθησε πολύ για ένα τρίμηνο. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον, αλλά ήθελε να συμβάλλει από την πλευρά του στην προσπάθεια της επανεκκίνησης του Ηρακλή. Ωστόσο, κατέστη αδύνατο το να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε Σχολείο) με την εκγύμναση της ομάδας, καθώς τα ωράρια εμπλέκονταν και – σε πολλές περιπτώσεις – θα έπρεπε να «τρέχει και να μην προλαβαίνει».

Ο Ηρακλειδέας βετεράνος ποδοσφαιριστής, κόουτς και γυμναστής αποχώρησε και στη θέση του, οι υπεύθυνοι της ομάδας επέλεξαν τον Θάνο Κούρτογλου, ο οποίος ήδη έχει αναλάβει ρόλο γυμναστή στο «κυανόλευκο» αγωνιστικό τμήμα, αλλά και βοηθού του Σάκη Αναστασιάδη (ιδιότητες που διατηρούσε και ο απελθών, Παγώνης Βακαλόπουλος).

Μάλιστα και για τις δύο ιδιότητες, το νέο στέλεχος του τεχνικού επιτελείου, διαθέτει τα αναγκαία προσόντα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κάτοχος προπονητικού ποδοσφαιρικού διπλώματος «UEFA -A».

Μολονότι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 27 χρόνια του (γεννήθηκε στις 12/9/1991), έχοντας αφοσιωθεί – λόγω του προσανατολισμού των σπουδών του – από νωρίς στο ποδοσφαιρικό αντικείμενο, κατάφερε ήδη να καταγράψει μία «γεμάτη» πορεία, αναλογικά με το νεαρό της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα, έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή στον Βατανιακό, όπου – παράλληλα – υπήρξε και υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, ως γυμναστής στη Νίκη Βόλου και παράλληλα ως προπονητής της ομάδας Κ-20 στον ίδιο σύλλογο, ως βοηθός προπονητή στον Τύρναβο, ως βοηθός προπονητή στο Μακροχώρι, ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής στην ΑΕΠ Κατερίνης, ως βοηθός προπονητή και γυμναστής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και ως τεχνικός διευθυντής στον Κυπριακό σύλλογο Καρμιώτισσα Ανόρθωση Πολεμιδιών.

Η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη.
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου