Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Λάζαρος Λάμπρου: Η καθιέρωση του νεαρού Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή!

Από τον Παναθηναϊκό, στην αβεβαιότητα και τώρα στην καθιέρωση
Από την στιγμή που τον έφερε στην Παιανία ο Παναθηναϊκός , όλοι μιλάγανε για ένα φοβερό ταλέντο που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Η πορεία του έμεινε λίγο πίσω, ωστόσο δείχνει και πάλι να ανεβαίνει. Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι γεννημένος στις 19/12/1997 στην Κατερίνη με ύψος 1,83 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε Ποντίων Κατερίνης και το 2011 κατηφόρισε για Αθήνα, όπου και ήταν η αρχή της… αρχής του.

Η αρχή στον Παναθηναϊκό και οι μνηστήρες
Ο Λάμπρου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα του “τριφυλλιού” και έγινε το “μήλον της έριδος” για αρκετές ομάδες. Το καλοκαίρι του 2016, για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ήθελε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα και επειδή οι “πράσινοι” δεν ήταν σίγουροι, αρνήθηκαν. Έτσι ο νεαρός “έβλεπε” τον εαυτό του εκτός “Κορωπί“, αφού με την φανέλα του Παναθηναϊκού μετρούσε μόνο δυο συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η… Ιταλία και στο βάθος ο… Ηρακλής
Ο 20χρονος, πλεον, Λάζαρος δεν ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό και πριν καταλήξει στον Ηρακλή, δοκιμάστηκε σε ομάδες της Ιταλίας. Στην αρχή η Ρόμα, αλλά και κάποιες μικρότερες, στις οποίες δεν εντυπωσίασε, με τον “Γηραιό” να αποτελεί την τελική επιλογή του. Ο νεαρός αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν αρκετός για να βοηθήσει τον Ηρακλή να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα.

 Ο ΠΑΟΚ τον έκανε δικό του, με γνώμονα το μέλλον
Ο Δικέφαλος του Βορρά παρακολούθησε τον τότε 19χρονο και έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Τον Δεκέμβριο του 2016 ο Λάμπρου γίνεται “κάτοικος” Τούμπας για τα επόμενα 3 χρόνια, έναντι 300.000 ευρώ. Το νεαρό της ηλικίας του, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές που είχε ο “δικέφαλος” στην επίθεση οδήγησαν τον Λάζαρο στον Πανιώνιο, δανεικό για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Πανιώνιος τον πίστεψε και πήρε φανέλα βασικού
Στα πρώτα του… “βήματα” στην Πλατεία, ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνιζόταν ως αλλαγή, αλλά αυτό του ήταν αρκετό μιας και η παρουσία του οδήγησε τον “ιστορικό” στην Ευρώπη. Από την επόμενη, κιόλας, χρονιά ο 20χρονος πήρε τη φανέλα βασικού “σπίτι” του… Αυτό ήταν… Ο Λάμπρου είναι και επίσημα αναπόσπαστο κομμάτι του Πανιωνίου, με τον ΠΑΟΚ να τον “περιμένει” στη γωνία… Με τους “κυανέρυθρους” ο νεαρός έχει αγωνιστεί σε 35 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

Ο Λάμπρου έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ και με εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, η καριέρα του ίσως απογειωθεί.
Πηγή: talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου