Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Στην εντατική ο βενζινάς που πυροβόλησαν στην Καλλιθέα-Δε φαίνεται να συνδέεται το περιστατικό με αυτό του Λόφου

Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνεχίζεται για την σύλληψη των δραστών μετά τα γεγονότα σε Καλλιθέα και Λόφο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμη δε μπορούν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα για την σύνδεση των δυο περιστατικών σε βενζινάδικο στην Καλλιθέα και στον Λόφο Πιερίας.

Απο το περιβάλλον του τραυματισμένου βενζινά όμως, διέρρευσε ότι στο περιστατικό εμπλέκεται μόνο ένας άντρας, τον οποίο έπιασαν οι κάμερες και φαίνεται πεζός να φτάνει στο βενζινάδικο, να πυροβολεί δυο φορές και να φεύγει πάλι με τα πόδια, χωρίς να φαίνεται κάποιο αυτοκίνητο γύρω στο βενζινάδικο.
Η μια σφαίρα αστόχησε, η άλλη όμως βρήκε τον άτυχο άνδρα στο στομάχι και άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου εγχειρίσθηκε και βρίσκεται πλέον σε καταστολή στην εντατική, μέχρι να βγάλουν οι γιατροί ασφαλή συμπεράσματα ώστε να τον ξυπνήσουν.
Σύμφωνα με όσα μας είπε άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος του τραυματισμένου βενζινά, έχει χάσει πολύ αίμα και γι αυτό η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ακόμη ελεγχόμενη.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα δυο περιστατικά, χωρίς όμως να υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αποκλείεται ο άνθρωπος που πυροβόλησε στην Καλλιθέα, να είναι ένας εκ των δραστών στον Λόφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου