Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Διπλό στην Ξάνθη η Ελπίς Σκουτάρεως και κορυφή η ομάδα του Αποστόλη Στύλου που ανακοίνωσε Ανέστη Παναγιωτίδη!

Στην πρώτη θέση μαζί με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου παρέμεινε η Ελπίδα Σκουτάρεως, μετά τη νίκη της εκτός έδρας με 1-0 επί του Ορφέα Ξάνθης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Στεφανίδης στο 83’.

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Τανζού, Πασχαλάκης, Μπουταγκίδης, Χιντ Ιμέρ.

Ελπίδα Σκουτάρεως (Απ. Στύλος): Ταταρίδης, Ταχματζίδης, Γεωργιάδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης, Παπαβασιλείου, Νικολαΐδης.

Παίκτης και επίσημα της Ελπίδας, ο Ανέστης Παναγιωτίδης, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα του Σκουτάρεως.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
Με μια προσωπική επιλογή του προπονητή Απόστολου Στύλου θα καλυψει η Ελπις Σκουταρεως το κενό που έχει αφήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Νεστορας Στεφανιδης,...
Η Ελπις Σκουτάρεως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ανέστη Παναγιωτίδη τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή και ήδη έχει πάρει τον δρόμο προς τις Σέρρες για να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας μας...
Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίστηκε παλαιότερα στον Αχιλλέα Νεοκαισαριας, Διαγόρα Ρόδου, Δόξα Μεγαλοπολης και Πιερικό και ειναι ετοιμος πλέον να φορέσει τα πράσινα-λευκά χρώματα της ομάδας μας και όπως έχει δηλώσει «να καταφέρει να βγάλει ασπροπρόσωπους διοίκηση και προπονητή που τον πίστεψαν ώστε και η Ελπις να εκπληρώσει τους στόχους της»
Καλωσορίζουμε λοιπον ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε πάνω απ’ολα υγεία και τύχη πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου