Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Τουρνουά "Αγάπης" από τα Σώματα Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων Πιερίας! (φωτο-βίντεο)

Οι Υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Ε.ΣΠΕ.Ε.Π,  διοργάνωσαν σήμερα στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης ένα διαφορετικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και παιχνιδιών για την ενίσχυση του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών “Βενιαμίν”.

Η ποσότητα των τροφίμων που συγκεντρώθηκε αποδεικνύει όχι μόνο την επιτυχία του τουρνουά αλλά και την ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα που διακατέχουν τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο τουρνουά μπάσκετ αγωνίστηκαν ομάδες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό και από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Ε.ΣΠΕ.Ε.Π

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Σκούφα έδωσε το παρών εκφράζοντας έτσι την στήριξη της στην σημερινή προσπάθεια των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ένοπλων Δυνάμεων.

Το παρόν έδωσε ο Ξενοφώντας Μπαραλιάκος -εμπορικός Διευθυντής του Ολύμπιου Βήματος- στηρίζοντας την σημερινή διοργάνωση.

Επίσης στη διοργάνωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, Ευθύμιος Τσίρκος και ο τοπικός σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Αδαμόπουλος.

*Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας μίλησε στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου