Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ύμνος στο ποδόσφαιρο η αποθέωση των Κρητικών στους Πόντιους της Καλαμαριάς!

"Κρήτη και Πόντος όρθια, την εκρατούν την χώρα
και αν θα σκεφτεί ο Ύψιστος,
να σβήσει τον Πλανήτη,
2 θ'αφήσει ζωντανούς,
τον Πόντο και την Κρήτη"....!
Πέρασε στην ιστορία, μια από τις καλύτερες εκδρομές που έχουμε κάνει με την ομάδα μας! Στο πιο φιλόξενο γήπεδο της Ελλάδος, 50 περίπου φίλοι του Απόλλωνα ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο,για να βρεθούν κοντά στους παίκτες του Δημήτρη Καλαιτζίδη....

Το club Rossoneri, ήταν η "αιχμή του δόρατος" αφού μέλη του ήταν η πλειοψηφία των εκδρομέων, ενώ παρουσία είχε και ο Όμιλος με 6 μέλη του,καθώς και μεμονωμένοι φίλαθλοι της ομάδας...Απίστευτη φιλοξενία μέσα και έξω από το γήπεδο, με δεκάδες λίτρα ρακί και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις!
Οι Snakes του ΟΦΗ, ανήρτησαν σημαια της Μακεδονίας στο πέταλο των οργανωμένων, ενώ ακούστηκε ουκ ολίγες φορές σύνθημα για την Μακεδονία,από όλο το γήπεδο!

Αίσθηση προκάλεσε σε ολους τους φιλάθλους το σύνθημα των Ροσσονέρι, για τον Απολλωνα,τον ΟΦΗ και την Μακεδονία..Οι Κρήτες σεβόμενοι αυτό που άκουσαν,αποθέωσαν τους φίλους του Απολλωνα,για την ευρηματικότητα και τον σεβασμό στην ιστορία του ΟΦΗ!


Η ομάδα δια χειρός Δημήτρη Σαμαρά,καθώς και το club Rossoneri, μέσω τωμ εκπροσώπων του Γιάννη Τσιλιφίδη και Γιάννη Ιωαννιδη, εναπόθεσαν λουλούδια ,στην καρέκλα όπου καθόταν ο Ευγένιος Γκέραρντ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του ΟΦΗ....
Ευχαριστούμε κοπέλια της Κρητης για την φιλοξενία και σας περιμένουμε στην Καλαμαριά, να ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο, αυτό που ζήσαμε στο Ηράκλειο.

Ευχαριστούμε και τους Παναγιώτη Κευβανίδη και Μπάμπη Τσιρώνη, για την άψογη φιλοξενία των μελών του Ομίλου κατα την διάρκεια της παραμονής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου