Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Να κάνουμε μία καλή ομάδα και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο!

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τη φετινή προσπάθεια στην Ελπίδα Σκουτάρεως και την εξαιρετική πορεία της. Θα περίμενε κανείς πως η παρουσία της στην πρώτη θέση θα σήμαινε και πρόσθετη επιβάρυνση με άγχος στις τάξεις της. Κάθε άλλο. Στην Ελπίδα Σκουτάρεως έχουν την... τύχη να απολαμβάνουν την θαυμάσια πορεία τους στον 1ο όμιλο, με δεδομένο ότι συμμετέχει ως νεοφώτιστο στο πρωτάθλημα και, ως εκ τούτου, οι απαιτήσεις ποτέ δεν ήταν υψηλές.
Ουσιαστικά αυτό απορρέει από την τοποθέτηση του Απόστολου Στύλου στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», λίγες ημέρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης για την 11η αγωνιστική.

«Πρώτα απ' όλα, θέλω να δώσω τις ευχές μου σε όλο τον κόσμο και, κυρίως, στον φίλαθλο κόσμο για υγεία και ευτυχία. Μπαίνουμε σε αγωνιστική εβδομάδα, με στόχο να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και το σερί που είχαμε πριν τη διακοπή.
Ξέρουμε ότι ο Ορφέας είναι από τις καλές και φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και θα πάμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα»
σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε, μετά από σχετική ερώτηση:

 «Ο δικός μας ο στόχος δεν ήταν ο πρωταθλητισμός, ούτε επιτακτικά η άνοδος στη Β' Εθνική. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή ομάδα και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι επιτακτικός στόχος. Επομένως, δεν αγχώνεται και η ομάδα».
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου