Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε τη βασιλόπιτα του ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μακεδονίας! (φωτο)

Στα Γιαννιτσά στην περιοχή Πενταπλατάνου στην οικογενειακή ταβέρνα Λίθινο, ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μακεδονίας την Παρασκευή 26/01/18 πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018.
Παραβρέθηκαν συνάδελφοι διαιτητές εν ενεργεία και μη από όλα τα μέρη της ευθύνης του Συνδέσμου μας. Το φλουρί έπεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κομμάτι των διαιτητών του Συνδέσμου μας.


Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Βένος ο οποίος κέρδισε το φλουρί από τα πιττάκια που μοιράστηκαν οι διαιτητές και παρέλαβε μια εικόνα της Παναγίας.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύνδεσμο Μακεδονίας ο Δήμαρχος Πέλλας κ.Γρηγόριος Στάμκος και η Διεθνής Διαιτητής του Συνδέσμου Μακεδονίας, κα. Έλενα Δανιηλίδου, που λόγο απουσίας της παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα η κα Κορμπέτη Αντωνία από την πόλη της Κοζάνης.


Χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους, έστειλαν ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ.Γιώργος Καραμπέτσος, από την ΚΕΔ ο κ.Βασίλης Αντωνούλης και την ΟΔΒΕ ο Πρόεδρος κ.Σταύρος Μαυρικίδης.
Τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πέλλας Ιωάννης Γυριχίδης, ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ κος Θεόφιλος Ορφανίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του ΣΥΔΠΕΜ κ.Γρηγόρης Γιαννόπουλος, όπως επίσης εκπρόσωποι σωματείων και φίλοι του Συνδέσμου.


Το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου Μακεδονίας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους τους διαιτητές της Ελλάδας, στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες.                                 
                                               
                                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΣΑΡΑΚΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ         ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου