Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλη επιτυχία στον ετήσιο χορό της ΑΕ Καρίτσας! (φωτο)

Mε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός της Α.Ε. Καρίτσας, στο κέντρο διασκέδασης ΘΕΑΜΑ, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.  Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Κατά τη διάρκεια της όμορφης αυτής βραδιάς βραβεύτηκαν:
ο Πασχάλης Δημήτριος (Ντάλης) για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα, ο Γιάννης Συμεωνίδης για τη μεγάλη προσφορά του στο Πιερικό ποδόσφαιρο, ο Στέργιος Τόκας ως πρώην πρόεδρος της Α.Ε. Καρίτσας και νυν πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πιερίας, ο Ευάγγελος Αραμπατζής που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα μας, ο Θεόδωρος Τσιλιμίγκας για την προσφορά του στην ομάδα και ο νυν γενικός αρχηγός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Βογιατζής, ο οποίος έχει αναλάβει αφιλοκερδώς αυτό το νευραλγικό πόστο.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν τη δύσκολη αυτή προσπάθεια της ομάδας μας, που βασίζεται στην ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη των ανθρώπων, που βρίσκονται στην οικογένεια της Α.Ε. Καρίτσας.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΠΕ Λαγκαδά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 15.00 μμ. Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει στη διάθεσή του ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ ήδη έχουν ενσωματωθεί 3 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με εμπειρία από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας έχει συμφωνήσει με 2 ακόμη έμπειρους ποδοσφαιριστές, που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας και θα οδηγήσουν στην επίτευξη των φετινών στόχων, που είναι η παραμονή στη Γ΄ Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας.

Οι ανακοινώσεις των νέων αποκτημάτων θα γίνουν εντός των προσεχών ημερών.

                                                      Με εκτίμηση
                                     Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                 της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου