Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!!

H A.E. Kαρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σεχολάρι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η Διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, συμφώνησαν με τον 26χρονο επιθετικό κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας.
Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πιερικό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Παναιγιάλειο, Πύδνα Κίτρους, Χαλκίδα, Ερμή Ζωνιανών και πέρυσι ξανά στον Πιερικό. Φέτος ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 10 ήταν βασικός.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο καλωσορίζουν τον Αλέξανδρο στην οικογένεια της Καρίτσας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με την απόκτηση του Σεχολάρι, η Α.Ε. Καρίτσας ολοκλήρωσε το καρέ των μεταγραφών, μετά τους Δημητρουλόπουλο, Μπενίσκο και Κωτσιόπουλο, αποσκοπώντας στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς, που είναι η παραμονή στη Γ΄ Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας.
                                     
                                                               Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας
Stathis Ceramica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου