Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κοντά στον Παναιτωλικό ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας!

Σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Παναιτωλικού είναι ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου Νίκος Τζήμας, που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην super league. Ο Κατερινιώτης γκολκίπερ που πέρσι είχε μία καταπληκτική χρονιά με την ομάδα της Νίκης, είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ομάδα του Αγρινίου είτε άμεσα, είτε το καλοκαίρι.

Η Νίκη είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον ποδοσφαιριστή της και οι εξελίξεις τρέχουν, όσον αφορά την επικείμενη μεταγραφή.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr  τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Νίκος Τζήμας, με άδεια της ομάδας βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Αγρίνιο, για να δοκιμαστεί από τον Παναιτωλικό.

Ο κυανόλευκος πορτιέρε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Αγρινίου από πέρυσι και οι οποιεσδήποτε εξελίξεις θα υπάρξουν το καλοκαίρι, όπως τονίζεται από τη διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου, με τον 22χρονο γκολκήπερ να τελειώνει πρώτα το πρωτάθλημα με τη Νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τζήμας επιστρέφει στον Βόλο πιθανότατα την Τετάρτη και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τιμ για τον αγώνα με τη Θήβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου