Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας έδωσε το τρίποντο στη Γιάννουλη!

Τους χώρισε ο Κατσαμάγκας
Χάρη στο τέρμα του Παναγιώτη Κατσαμάγκα στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, η Δήμητρα Γιάννουλης πήρε τη πολυπόθητη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα 2012 κι έτσι ξεκίνησε με το «δεξί» τη νέα χρονιά.

Οι «πράσινοι» έφθασαν τους είκοσι τρεις βαθμούς με τη σημερινή νίκη, ενώ η Λάρισα 2012 έμεινε στους δέκα εννέα βαθμούς έπειτα και από το πέρας της 15ης αγωνιστικής της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στον αγώνα πέτυχε ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας με ωραίο πλασέ από θέση βολής στο 80ο λεπτό, με το 1 – 0 να μένει και μέχρι το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Γιάννουλη που αγωνίζεται εδώ και αρκετό καιρό με νεαρούς ποδοσφαιριστές, σήμερα έπαιζαν τρεις 16χρονοι με αυτούς να είναι ο πορτιέρο, Κοτλής, ο Ραπτόπουλος και ο Τσαρούχας, με τους νεαρούς να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα…

Πάντως, ευκαιρίες για να τις μετουσιώσουν σε γκολ είχε και η Λάρισα 2012 με εκφραστές τους Πάρη Μπόντε (1), Κώστα Τσιάκο (1) και Ξέρρα (2), με το 1 – 0 ωστόσο να μένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Γκαρέλης, Καραμπούλας.

Οι Συνθέσεις
Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κοτλής, Ραπτόπουλος, Πετράκης (36′ Αμπατζίδης), Γκουντρουμπής, Εμμανουήλ, Θώμος, Σέτζας (70′ λ.τ. Ευαγγέλου), Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (60′ Σουφχάρας).

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Παν., Φλώρος Βασ., Φλώρος Αντ. (60′ Πρίφτης), Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Μολάς, Μπόντε, Ξέρρας, Τσιάκος, Σελήνης (60′ Φλώρος Παντ.).
Πηγή: arenalarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου