Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Σάκης Παπαβασιλείου: “Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι ναός” (ηχητικό)

Η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες της ομάδας του να βιώσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στον Arena fm 89.4 ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιελίου, ενώ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν δείχνει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Αύριο ολοκληρώνουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη, έχουμε βέβαια κάποιες απουσίες, και αύριο αναχωρούμε”.

-Με βάση τη βαθμολογίας, η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει κάνει καλή πορεία φέτος, και είναι ανταγωνιστική στην έδρα της αλλά έχει θέματα μακριά από την Άρτα.

“Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα της ομάδας μου, είναι μεταμορφωμένη στα εντός έδρας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια, να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και στα εκτός.

Είμαστε μία νέα ομάδα, που ξεκίνησε αργά την προετοιμασία, στα εκτός έδρας κάπως επαναπαυόμαστε αλλά είναι στο χέρι μου, να το αλλάξω και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα και στα εκτός το έχω περάσει το μήνυμα στους παίκτες, για να έχουμε αποτελέσματα και να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς πρέπει να βάζουμε τα πόδια στη φωτιά, να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να δείχνουμε το ίδιο πρόσωπο όπως στα εντός έδρας παιχνίδια”.

-Η ομάδα έχει στόχο την αγωνιστική επιβίωση αλλά μπορείτε να διεκδικήσετε και κάτι καλύτερο …

Βάση της αγωνιστικής εικόνας μέχρι σήμερα, δεν είμαι ικανοποιημένος… και με τα Τρίκαλα και με την Παναχαϊκή χάσαμε στις λεπτομέρειες, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή, να κοιτάμε πιο ψηλά, μα ς αδικεί το αποτέλεσμα αλλά σε κανένα σημείο δεν παρατήσαμε τα παιχνίδια”.

-Τι περιμένετε στο παιχνίδι με τον Άρη;

έχω μία θεωρία , όποιος ποδοσφαιριστής κληθεί να παίξει πρέπει να δώσει το 100%. Ο Άρης με την ποιότητα και τη δυναμική που έχει στο ρόστερ του, όποιος κληθεί να παίξει είναι ισάξιος. δεν παίζουν μόνο τα πρόσωπα και τα ονόματα αλλά όποιος θέλει να διακριθεί. Σε μία καυτή έδρα, όπως το Χαριλάου, αυτόματα ο ποδοσφαιριστής μεταμορφώνεται προς το καλύτερο”.

Είναι ένα κίνητρο, αυτό προσπαθώ να τους πω όλη την εβδομάδα, είναι ότι ένα γήπεδο που είναι ναός για μένα. Θα έχει πολύ κόσμο, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο απόλυτο και πειθαρχημένοι στο ρόλο τους για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Γνωρίζουμε ότι η δυναμική του Άρη είναι τεράστια, δεν έχει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν έχει ακόμη ήττα . Θα είναι πρωτόγνωρο για εμάς, σαν ΑΕ Καραϊσκάκης που θα παίξουμε σε μια τέτοια έδρα”.

“Έχουμε προβεί σε μία μεταγραφή, ενός μεσοεπιθετικού και κοιτάμε κι έναν εξτρέμ αλλά η εμπειρία που έχουμε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Άρη. Ερχόμαστε όμως να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ο κάθε ποδοσφαιριστής να διακριθεί μέσω του ρόλου του”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου