Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε τη βασιλόπιτα της η ΕΠΣ Πιερίας! (φωτο)

Έγινε χθες σε πολύ καλό κλίμα, η προγραμματισμένη κοπή της βασιλόπιτας της ΕΠΣ Πιερίας στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Έφεσο με την ευρεία παρουσία των σωματείων της αλλά και πολλών εμπλεκόμενων φορέων της Πολιτείας και του ποδοσφαίρου. 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πιερίας που είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης τους καλοσώρισαν όλους και τους κάλεσαν μάλιστα για έναν σύντομο χαιρετισμό.




Συγκεκριμένα παρέστησαν ο Βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάρης Τζαμακλής, ο κ. Στέφανος Μπιτόπουλος εκπροσωπώντας την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πιερίας, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Κουρνούτης, ο κ. Χρυσόστομος Κυραηλίδης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κατερίνης, ο κ. Γιάννης Πούλιος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Δίου, o Αστυνόμος Β' κ. Διονύσης Ηλιόπουλος εκπροσώπευσε την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, ο Πολιτευτής Πιερίας της Ν.Δ  κ. Δημήτρης Μπέης, ενώ επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρη Τσακνάκη, η Βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέτυ Σκούφα που δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση και δήλωσε αμέριστη την στήριξη της στην προσπάθεια της Διοίκησης.


Επίσης παρέστη σύσωμο το Δ.Σ του Συνδέσμου Δαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κώστα Λαφατζή, καθώς και ο Πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας κ. Στέλιος Καλαϊτζίδης.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Στέργιος Τόκας έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες στο ποδόσφαιρο του νομού μας.
Τυχερές ομάδες που βρήκαν το φλουρί ήταν ο Πιερικός, η Πίνδος Άνω Αγιάννη και ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς με αντίτιμο απο 10 μπάλες η κάθε τυχερή ομάδα.


Απο πλευράς καλεσμένων το φλουρί έπεσε στον Βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χάρη Τζαμακλή, ενώ απο πλευράς Διοίκησης έπεσε στον Β' Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κούρτη.
Νετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους κεράσματα και αναψυκτικά. 
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου