Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου!

Τον φορ Παρασκευά (Πάρη) Παλιάτσιο δοκιμάζουν στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και οι πληροφορίες λένε ότι στους ερυθρόλευκους ψάχνουν κάτι καλύτερο για τη συγκεκριμένη θέση και από ανώτερη κατηγορία. Ο Παλιάτσιος έχει γεννηθεί το 1994, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 1.85 και στο φετινό πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη Χαλκίδα, αλλά είχε λίγες συμμετοχές, τρεις τον αριθμό, χωρίς να σκοράρει.

Στα 19 του αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, με τον οποίον είχε 25 συμμετοχές και 5 γκολ, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον του Πιερικού, που ήταν τότε στη Football League, και τον απέκτησε την επόμενη χρονιά, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να παίζει 22 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να πετυχαίνει ένα τέρμα. 

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα για ένα εξάμηνο (10 αγώνες/1 γκολ), ενώ το δεύτερο μεταπήδησε στα Χανιά της Β’ Εθνικής, έχοντας 14 παιχνίδια και 1 γκολ. Πάντως, η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή με δύο μόλις συμμετοχές στον Πανελευσινιακό, ενώ φέτος ξεκίνησε, όπως σημειώσαμε, στη Χαλκίδα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Πέμπτη (4/1) στις 12 έγινε η προπόνηση του Ολυμπιακού και έδωσαν το παρών ο γυμναστής Σωτήρης Πετσιμέρης, που επιστρέφει, και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Λευτέρης Φούτρης, που αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν, αφού θα υπάρξει άλλος γενικός αρχηγός, που θα αντικαταστήσει τον Θοδωρή Νικολόπουλο, ενώ θα γίνει και πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Για τη θέση του γενικού αρχηγού όλα δείχνουν επιστροφή του Λευτέρη Τασιόπουλου.
Πηγή: magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου