Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Πολύ άσχημη εμφάνιση-Δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Τετάρτη


«Καταστροφικό...»«Είχαμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο. Είχα πει με τα παιδιά στ’ αποδυτήρια να προσέξουμε στο πρώτο 15-20λεπτο, γιατί είναι μία ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια στα πρώτα λεπτά, έχει καλούς παίκτες πλάγιους και επιθετικούς. 
Να μπούμε συγκεντρωμένα και να προσέξουμε τα νώτα μας ειδικά στο ξεκίνημα. Δυστυχώς, όμως δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Ήταν ένα καταστροφικό δεκάλεπτο, δεχθήκαμε γρήγορα το πρώτο γκολ και πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι συμβαίνει δεχθήκαμε και το δεύτερο.

Ο Κώστας Νικολαΐδης μίλησε για την πολύ άσχημη εμφάνιση του Αιγινιακού και το... διπλό κακό.
Τίποτα από όσα είχε ζητήσει από τους παίκτες του ο Κώστας Νικολαΐδης δεν έγινε απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Μετά την ήττα (3-1) στα Περιβόλια ο τεχνικός του Αιγινιακού δήλωσε:

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και δημιούργησε κι άλλες φάσεις εκτός του 3-0 για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες προσπάθειες στο ψυχολογικό κομμάτι να τονώσουμε λίγο τα παιδιά, δυστυχώς όμως μετά το 3-0 ήταν πολύ δύσκολο να «γυρίσει» η κατάσταση. Πετύχαμε ένα γκολ, αλλά ήμασταν σε πολύ άσχημη μέρα και είχαμε και ατομικά πολλούς ποδοσφαιριστές μας σε πολύ άσχημη μέρα.

Δεν μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο αντίπαλος ίσως να «έριξε» λίγο την απόδοσή του και έτσι φανήκαμε κι εμείς στο παιχνίδι. Ήταν πολύ άσχημη εμφάνιση γενικά και το κακό είναι ότι πολύ γρήγορα έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Τετάρτη. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αν θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε νίκες.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Εύχομαι να βγουν και τα δελτία των υπόλοιπων μεταγραφών για να μπορούμε να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί και σε πιο καλή μέρα και με καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη προσπάθεια».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου