Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

«Έχουμε απέναντί μας τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ και τη διαιτησία»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Οσκαρ Γκαρθία, μίλησε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην στάση της Κυβέρνησης και της ΕΠΟ υποστηρίζοντας πως βρίσκονται απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, καταφέρθηκε επίσης ονομαστικά κατά του Ιβάν Σαββίδη, άφησε αιχμές για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ισχυρίστηκε πως η διαιτησία αδικεί συστηματικά τον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε στημένες τις διώξεις εναντίον του.

Στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά συμμετείχαν και οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Παύλου.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν

Για τις δικαστικές περιπέτειες που έχει:

Εμείς όπως είδατε συνεχίζουμε να κάνουμε υπερβάσεις, είτε μιλάμε για προπονητή με συμβόλαιο τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα είτε μιλάμε για υπερβάσεις όπως ο Μιραλάς. Όλα αυτά τα πράττουμε σε ένα άρρωστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Είδατε ότι υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, για πταίσματα και για λάθη που γίνονται διαρκώς στα γήπεδα, αρχές, άνθρωποι της Δικαιοσύνης, που μας έφτιαξαν δικογραφίες. Έγιναν κριτικοί διαιτησίας κάποιοι, χωρίς να έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο στηριγμένοι σε στημένα δημοσιεύματα, ψευδομάρτυρες και ανώνυμες επιστολές που τις έγραφαν οι ίδιοι άνθρωποι!

Και ταλαιπωρούμαστε όλα αυτά τα χρόνια για γελοιότητες ψευδομαρτύρων για σκευωρίες και για αστειότητες. Τώρα που γίνονται εγκλήματα και φόνοι στο ποδόσφαιρο, που λειτουργεί ένα ποδοσφαιρικό παρακράτος, πού είναι όλες αυτές οι αρχές να κάνουν εκθέσεις και να φτιάξουν δικογραφίες;

Για τη στάση της Κυβέρνησης απέναντι στον Ολυμπιακό:

Εμείς έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας. Τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, Δημόσιους οργανισμούς, Υπουργεία αλλά δεν μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους. Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα, ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων, ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ και μου χάρισαν τα πρόστιμα, ούτε μου χάρισαν πρόστιμα στο ποδόσφαιρο, εμείς τα πληρώνουμε μέχρι τελευταία δεκάρα. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο λιμάνι και στην τελική, δεν έχω κανέναν κυβερνητικό ανάγκη.

Να το έχετε υπόψη σας αυτό. Ούτε συμμετέχω στον ΟΠΑΠ, ούτε έχω πάρει δουλειές από το δημόσιο ή από το λιμάνι. Επίσης εγώ δεν έχω σχέση με λαθρεμπόρια όπως άλλοι.

Γι’ αυτό και δεν με ενδιαφέρει τίποτα και όλους αυτούς θα τους πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που μας παρέχει η Πολιτεία.

Για μένα ό,τι έχουν πει και έχουν γράψει όλοι αυτοί οι ασήμαντοι καραγκιόζηδες είναι παράσημο και γράφετε το κιόλας. Όλες αυτές οι στημένες διώξεις αποτελούν παράσημα και διακρίσεις μέσα στο βρώμικο περιβάλλον που βιώνουμε.

Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Αλλά κάποιος που είναι καθαρός δεν φοβάται. Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν. Όσο και να το ξεφτιλίσουν, όσες νάρκες και να βάλουν στον δρόμο μας, όσες παγίδες κι αν στήσουν.

Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Μην τα βάζουν με τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η οργή του κόσμου, όταν ξεφύγει, δεν μαζεύεται.

-Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία:

Ακούγαμε για εξυγίανση. Εσείς τι βλέπετε; Υπάρχει εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποια είναι η εξυγίανση; Αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή; Χθες στον αγώνα με την Λάρισα τι έγινε; Δύο πέναλτι, ανάποδα σφυρίγματα, μία ξεφτίλα. Τι έγινε στα άλλα ματς; Το είδατε πάλι. Είστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπετε; Είναι θεαματικό πρωτάθλημα αυτό; Γιατί; Επειδή αδικούν τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλα τα ματς; Εσείς τι βλέπετε; Γιατί δεν τα γράφετε κάποιοι για αυτή την ξεφτίλα; Μην χάσει κανένα αφεντικό σας καμία χορηγία από τον ΟΠΑΠ ή από τον Σαββίδη; Δηλαδή κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο δεν πρέπει να γραφτεί και η αλήθεια;

Για τον Τάκη Λεμονή:

Μην κάνετε κακό στον Λεμονή με τις υπερβολές σας. Τον είχατε ξεχάσει τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι ένα παιδί του Συλλόγου. Ήρθε να βοηθήσει για κάποιο καιρό, το έπραξε, από εκεί και πέρα οι άνθρωποι που είναι στο Ρέντη ξέρουν καλά τι συμβαίνει και δεν χρειάζεται περεταίρω συζητήσεις. Εμείς είμαστε οικογένεια και κάποια πράγματα τα κρατάμε για εμάς. Έχουμε σήμερα έναν νέο προπονητή με το προφίλ που θέλει ο Σύλλογος, ο οποίος επελέγη με τις καλύτερες συστάσεις και θα έχει την απόλυτη στήριξη μας και την στήριξη του κόσμου μας.

Για την απόκτηση του Μιραλάς:

Όλοι είμαστε χαρούμενοι που είναι πάλι εδώ ο Μιραλάς. Πρώτος ο ίδιος. Θέλω οι παίκτες που φοράνε την ερυθρόλευκη να τη νοιώθουν. Να δένονται με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Από το καλοκαίρι έγινε τεράστια προσπάθεια και μια οικονομική υπέρβαση εκτός μέτρων για να έρθει ο Κέβιν! Θέλω ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι χαρούμενος. Και είναι.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου