Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας-Δίας Δίου 7-1 στον 1ο ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας!

Καταιγιστική η ΑΕ Καρίτσας, καθάρισε ουσιαστικά απο το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση και μόνο με ένα μικρό θαύμα θα μπορέσει να χάσει την συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα κέρδισαν 7-1 τον Δία Δίου που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα και έτσι μοιραία, γνώρισε την συντριβή.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν αποφασισμένοι για να καθαρίσουν απο το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση και το σκορ είχε πάρει ήδη απο το πρώτο μέρος μεγάλες διαστάσεις, με το ημίχρονο να τελειώνει 3-1.

Την πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα, έκανε και ο Νέστορας Κωτσιόπουλος, που πρόσφατα αποκτήθηκε απο την ομάδα της Καρίτσας.

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με γκολ απο τα ...αποδυτήρια αφού μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαυρίδης σέντραρε απο αριστερά και ο Κυρτέγος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Σαρπότα κάνοντας το 1-0.
Στο 35΄θα γίνει το 2-0 με τους Τροΐρη και Κυπαρίσση να παίζουν όμορφα το 1-2 και τον τελευταίο να σουτάρει μέσα απο την περιοχή και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδα του.

Στο 39΄και πάλι ο Νίκος Κυπαρίσσης θα σκοράρει για την Καρίτσα, όταν θα πάρει την μπάλα απο πλάγια αριστερά και θα κεραυνοβολήσει τον Σαρπότα για να πετύχει το 3-0 για την ομάδα του.

Στο 44΄ο Ευαγγελόπουλος θα μειώσει σε 3-1 με όμορφη ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ απο αριστερά και την μπάλα να περνάει επάνω απο τον ανήμπορο να αντιδράσει Βασιλειάδη.

Έτσι μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος και στο 54΄ο Δαλαμήτρας αφού πήρε την μπάλα απο τον Κυπαρίσση στα δεξιά, με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ να παραβιάσει για 4η φορά την εστία του φιλοξενούμενου Δία.


Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Δαλαμήτρα, ο Κυρτέγος θα πάρει την μπάλα απο τον Τσιώμη που βγήκε απο δεξιά και με κοντινό πλασέ στο 56΄, θα κάνει το σκορ 5-1.
Στο 62΄ο Κυρτέγος θα παίξει κάθετα και πλάγια στον νεαρό Μητράκα, αυτός θα βγάλει την πάσα πλάγια και μέσα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Κυπαρίσση και ο τελευταίος με πλασέ θα πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Στο 73΄ο Κυρτέγος θα περάσει ωραία κάθετη πάσα στον Κωστόπουλο που με τη σειρά του θα πλασάρει σωστά τον Σαρπότα, για να διαμορφώσει το τελικό 7-1.

Στο 82΄θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπέης, γιατί εκτός φάσης και σε νεκρό χρόνο πέταξε κάτω τον Παναγιωτίδη με τον οποίο στη συνέχεια και αφού δέχθηκε την κόκκινη, διαπληκτίστηκε.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης, με βοηθούς τους Μηνούδη και Σαλτσίδη.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (60΄Μητράκας), Μπουτογιάννης (55΄Τασίδης), Κωτσιόπουλος, Τροΐρης (57΄Μπέης), Τσιώμης, Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης (65΄Κωστόπουλος), Κυρτέγος, Μαυρίδης

Δίας Δίου (Νίκος Κουτρουλός): Σαρπότας, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης (89΄Καραμήτρος), Ζαβαντίας (46΄Κουντούρης) Παρλάτζας, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης (60΄Γκουνέλας), Καλουσίδης, Νάκας, Μανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου