Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Μανκεδονικός Ν. Εφέσου-Ελπίς Ανδρομάχης 6-2 Εύκολα οι γηπεδούχοι!

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τι υποχρεώσεις του για το 2018 ο Μακεδονικός, καθώς νίκησε εύκολα με 6-2 την Ελπίδα Ανδρομάχης στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου. Ο Μακεδονικός κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε έξι γκολ, είχε πέντε δοκάρια, χαμένο πέναλτι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Χάρης Ξενόπουλος με ωραίο αριστερό πλασέ, ενώ στο 23’ ο Βαγγέλης Μαλιώρας με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 37’ ο Τσιρογλου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και μείωσε σε 2-1, όμως ένα λεπτό μετά, ο Σωτήρης Τσιάτσιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα για να γίνει το 3-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Στο 55’ ο Μακεδονικός κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαλιώρας, όμως ο νεαρός Ρετσίδης απέκρουσε. Τρία λεπτά μετά, ο Ξενόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-2 στην αμέσως επόμενη φάση με κοντινό πλασέ του Ιωσηφίδη.

Στο 67’ ο Μαλιώρας με δυνατό σουτ έκανε το 5-2 και στο 77’ μετά από ωραία συνεργασία του Πάρη Παρασκευαΐδη και του Σάββα Μανουτζόπουλου, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο α’ βοηθός Ραφαηλίδης δεν προσήλθε στο γήπεδο και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, την θέση του πήρε ο Παναγιώτης Σπανός, διαιτητής που ήταν «παρών» στο γήπεδο.

Διαιτητής: Πέτσι
Βοηθοί: Καλαϊτζίδης, Σπανός

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Ν. Μανουτζόπουλος, Χατζηιωάννου (78’ Κυριακίδης), Δ. Δεμηρτζόγλου, Α. Δεμηρτζόγλου, Α. Πριόνας (63’ Κουλανδρέτσος), Τσιάτσιος (55’ Κάτσι), Ν. Κοσκινάς, Ξενόπουλος, Δ. Κοσκινάς, Μαλιώρας (70’ Παρασκευαΐδης), Σ. Μανουτζόπουλος.

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ: Ρετσίδης, Αντωνιάδης (68’ Ανδριάδης), Νικολάκι, Θέμελης, Τριγώντζης, Λαζαρίδης, Ψαρρού, Φουλίδης, Ιωσηφίδης, Κελερογλου, Τσιρογλου.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου