Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Απόλλων Ράχης-Παλαίμαχοι Πιερικού 5-4 στο φιλανθρωπικό παιχνίδι του Λόφου! (φωτο-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο γήπεδο του Λόφου, όπου οι Παλαίμαχοι του Πιερικού αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα Ράχης στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναμέτρηση, η οποία είχε στόχο να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες της περιοχής, που επλήγησαν πρόσφατα απο την καταστροφική πυρκαγιά στη Ράχη και συνδιοργάνωσαν το Pieriasport και ο τοπικός σύλλογος εκεί,  Απόλλωνας.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο μπροστά στους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους, με την παράσταση να κλέβει ο 13χρονος Κωνσταντίνος Κατσαμάγκας των γηπεδούχων, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και κατάφερε στα 20 περίπου λεπτά που αγωνίσθηκε να πετύχει 2 γκολ για την ομάδα του!

Το παιχνίδι σίγουρα πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο στόχος ήταν σημαντικότερος και επετεύχθη, με τον κόσμο της περιοχής να δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του στους συνανθρώπους του. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο νεανικότερος ηλικιακά Απόλλωνας Ράχης, κέρδισε με 5-4 τους Παλαίμαχους του Πιερικού.

Στο τέλος του αγώνα η διοίκηση της ομάδας της Ράχης, φιλοξένησε σε καφέ της περιοχής τους παίκτες του Πιερικού.

Στο παιχνίδι το παρόν έδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Καστόρης και Κουκοδήμος και ο που έκαναν και τη σέντρα στο ξεκίνημα του αγώνα, ο αντιδήμαρχος κ. Ντούρος,  ο σύμβουλος επικοινωνίας, δημοσιογράφος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  Λευτέρης Μωυσιάδης, απο την ΕΠΣ Πιερίας ο ειδικός σύμβουλος Γιάννης Συμεωνίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία των φιλάθλων, που όπως είπαμε και παραπάνω, στήριξαν την φιλική αναμέτρηση.

Διαιτητής ήταν ο Ντουράκογλου με βοηθούς τους Γούσκο και Ιωσηφόγλου, ενώ 4ος ήταν ο Λαφατζής!

Απόλλων Ράχης: Κατσαμάγκας Π, Μπαλαούρας, Κούρτης, Μπίνης, Κατσαμάγκας Διον., Κατσαμάγκας Δημ., Ντούρος, Κατής, Ίτσιος, Σιώκας, Καρακούσης Π.
Αγωνίσθηκαν και οι Παπαδημητρίου, Τσεκρεζι, Καρακούσης Αθ., Κατσαμάγκας Δημ., Κατσαμάγκας Κων., Τουλίκας Βασ.

Παλαίμαχοι Πιερικού (Στάθης Παρουσιάδης): Καρακούσης Αν., Διαμαντόπουλος, Τοπαλίδης, Πεΐδης, Βαρβούτης, Μπιτόπουλος, Ασλανίδης, Φωτιάδης, Κουλκουδίνας, Καρυπίδης, Μαυρίδης
Έπαιξαν και οι Ελευθεριάδης, Ιωαννίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου