Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

«Χωρίς Μεσάζοντες»: Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο στις 4 Φεβρουαρίου από την Εθελοντική Ομάδα

Αγαπητοί συμπολίτες,
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, από τις 08:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η 72η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και θα διατίθεται Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, κορυφαίας ποιότητας, από τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Ριζόμυλου Μεσσηνίας, στην τιμή των 22,5 € ανά πεντόλιτρο, σε τενεκεδένια συσκευασία.
Image  Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έχει πραγματοποιήσει χημικές εξετάσεις του ελαιόλαδου και αυτές βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών (βλέπε αποτελέσματα εδώ).

Για να γίνει αντιληπτό πόσο συμφέρουσα είναι η τιμή του λαδιού που θα διατεθεί, παρατίθενται οι τιμές ελαιόλαδου αντίστοιχης ποιότητας το οποίο βρίσκει κανείς μόνο στα Tuty Free της χώρας.

Τιμές Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιόλαδων αντίστοιχης ποιότητας στα Tuty Free της χώρας (18.01.2018) αοό 42€ έως 52€

Image 
Image 
Image 
Image 
Image 
Image 
Image 

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο με πιστοποιημένη οξύτητα 0,35 δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα Σούπερ Μάρκετ και μόνο σε τιμές άνω των 35€!

Αν διαβάσετε προσεκτικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιόλαδων που διατίθενται στα Σούπερ Μάρκετ θα διαπιστώσετε πως δεν αναγράφεται μία συγκεκριμένη τιμή παρά μόνο αόριστα «Οξύτητα μέχρι 0,8», τιμή η οποία φανερώνει την «ηλικία» του λαδιού. Επίσης, το τελευταίο διάστημα οι συσκευασίες που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στα ράφια είναι σχεδόν όλες των 4 και όχι των 5 λίτρων! Δηλαδή, άλλο ένα τρικ για να μην φανεί η αύξηση της τιμής στο λίτρο.

Οι φόρμες παραγγελιών θα κλείσουν μόλις συγκεντρωθούν 10 τόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου