Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο Λιτοχωρίτης Γιάννης Ζωγράφος 4ος τερματοφύλακας στον Λεβαδειακό! Ο 17χρονος στη θέση του Ναμάσκο!

Κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και η πορεία του Παναγιώτη Τσιντώτα στον Λεβαδειακό, με τον Κώστα Τόσκα να πιστεύει τότε στα πλούσια προσόντα του Κατερινιώτη τερματοφύλακα και να τον "κατεβάζει" στη Βοιωτία και τον Λεβαδειακό, που συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη και να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Έτσι και τώρα, ο βασικός τερματοφύλακας της Κ20 ομάδας του Λεβαδειακού Γιάννης Ζωγράφος απο το Λιτόχωρο, είναι ο αντικαταστάτης του Στάνισλαβ Ναμάσκο που αποχώρησε απο την ομάδα της Λιβαδιάς.

Ο Μολδαβός τερματοφύλακας, Στάνισλαβ Ναμάσκο, έπειτα από 1,5 χρόνο παραμονής του στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, τα βρήκε σε φιλικό κλίμα με την διοίκηση του Λεβαδειακού για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό.

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για το νεαρό τερματοφύλακα απο την Πιερία που προπονείται πλέον απο τον προπονητή τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας Κώστα Τόσκα, ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεταπήδηση του 17χρονου Γιάννη Ζωγράφου (28/5/2000) στον Λεβαδειακό.

Μαζί τους πολύ συχνά στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας παίρνει μέρος και ο Κατερινιώτης Στάθης Παπαθανασίου, με τον οποίο αποτελεί δίδυμο στην Κ20 ο Λιτοχωρινός τερματοφύλακας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου