Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αναγέννηση Κολινδρού-Απόλλων Λιτοχώρου 4-0 Καλπάζουν τα τσακάλια προς την άνοδο!

Ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Αναγέννηση Κολινδρού, νίκησε εύκολα με 4-0 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου , σε αγώνα για την 17η αγωνιστική της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Έτσι, σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) του Εθνικού Κατερίνης με τον Νέο Παμβριακό, ξέφυγε με 10 βαθμούς από την δεύτερη θέση.

Στο 9ο λεπτό ο Παπαιωάννου πλάσαρε στο δοκάρι και ένα λεπτό μετά, ο Μπατσαράς έβγαλε τη σέντρα και ο Αντώνης Τραούδας με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 25’ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με την κεφαλιά του Μισιούδη μετά από κόρνερ του Μαντζουράκη.

Τα «τσακάλια» καθάρισαν τη νίκη τους στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 73’ ο Ορέστης Μπατσαράς με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0, ο Γιώργος Μαντζουράκης έκανε το 3-0 στο 89’ και στο 90ο λεπτό ο Τάσος Χατζόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Βρέσκας

Βοηθοί: Τσικλητάρη Β, Αναστασιάδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Μοσχίδης, Μπαντές (87’ Λακασάς), Μαυρίδης, Ορφανίδης, Μισιούδης, Μποταΐτης (82’ Χατζόπουλος), Μπατσαράς, Τραούδας (77’ Μιφτάρι), Μαντζουράκης, Παναγιωτίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Τσαρούχας (75’ Μπαλάφας), Ντάκι (46’ Κουτούδης), Χ. Παπαδιαμαντής, Αδαμίδης, Σ. Παπαδιαμαντής, Μρούκου, Μαλλάς (78’ Στογιάννος), Δημητρίου (80’ Μπουζάνι), Αντωνόπουλος, Παπαιωάννου, Δαλαμήτρας
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου