Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΑΟΚ Κισσαμικός-Αιγινιακός 3-1 Όλα στο πρώτο ημίχρονο στην Κρήτη

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία του τρία γκολ εντός έδρας σε ένα ημίχρονο στη Football League και έφτασε άνετα στη νίκη (3-1) απέναντι στον Αιγινιακό.
Τρίτη διαδοχική νίκη και νέο ρεκόρ για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι «κυανόλευκοι» την περασμένη αγωνιστική σημείωσαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τέσσερα γκολ εκτός έδρας στη Football League και το Σάββατο (27/01) κατέρριψαν ένα ακόμα. Βρήκαν δίχτυα τρεις φορές στο πρώτο 45λεπτο του ματς με τον Αιγινιακό, επίδοση που δεν είχαν πετύχει ξανά εντός και έφτασαν άνετα στο 3-1.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη είχε ποσοστό... μπασκετ στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, στο 27' προηγούνταν ήδη με 3-0 απέναντι στον Αιγινιακό που βρισκόταν μία ταχύτητα πίσω. Στο 4' ο Χαλκιαδάκης έδωσε την ασίστ στον Αποστολίδη και αυτός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10' και από βολέ του Λαζαρίδη ο Λέο δέχτηκε τη μπάλα από τον Σάλιακα και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 27' ήταν η σειρά του Χαλκιαδάκη να χριστεί σκόρερ από ασίστ του Τόλι. Ο Αιγινιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε προσωρινά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 3-1 στο 45'+'1.

Οι γηπεδούχοι δεδομένης της εμβόλιμης αγωνιστικής που ακολουθεί έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο 45λεπτο. Έτσι, ο Ζούρκος σε δύο περιπτώσεις (55', 64') ήταν απειλητικός και στο 58' ο Ζιούλης έκοψε σωτήρια τον Παπαδόπουλο.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός παρά το γκολ που δέχτηκε στο φινάλε του πρώτου 45λέπτου, ουσιαστικά δεν είδε την επικράτησή του να τίθεται εν αμφιβόλω και κατέκτησε δίκαια το 3ο διαδοχικό τρίποντο. Όσο για τους Πιερείς; Σε πέντε εξόδους μετρούν πλέον πέντε ήττες και συνεχίζουν να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία.

Διαιτητής: Γκοβέσης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (87' Νικόλτσης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (77' Λεμονής), Λέο (62' Ξύδας).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Ιντζίδης (78' Ταουσάνης), Αντωνιάδης, Πολύζος, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Ζούρκος (78' Φουρτζίου), Παπαδόπουλος.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου