Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Με Παπατόλιο 3-0 ο ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης τον ΑΟΧ Κισσαμικό!


Απλήρωτοι με ψυχή!

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 τον ΑΟΧ Κισσαμικό, παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Και τα τρία γκολ ο Μάνος.
Ο ΟΦΗ άφησε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και παρότι κατέβηκε με 15 ετοιμοπόλεμους παίκτες, έβγαλε ψυχή και πάθος και επικράτησε 3-0 του ΑΟΧ Κισσαμικού, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Πήγαν έτσι στους 18 βαθμούς, ενώ οι Χανιώτες έμειναν στους 12.

Έτσι, μέχρι το 9' είχε καταφέρει να σημειώσει δύο γκολ, αιφνιδιάζοντας τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος μπήκε νωθρά και το πλήρωσε. Στο 6' ο Κοιλιάρας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μάνος κοντρόλαρε, σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Λαζαρίδη. Ο σκόρερ των γηπεδούχων σημείωσε και δεύτερο τέρμα, τρία λεπτά μετά. Από εξαιρετική πάσα του Κουτσιανικούλη στην πλάτη της άμυνας, ο 23χρονος ευστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή.
Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα αντιδράσει ο ΑΟΧ Κισσαμικός, συνέχισε να βρίσκεται σε παθητικό ρόλο. Ο ΟΦΗ έως το 21' είχε 61% ποσοστό κατοχής μπάλας και με τον δραστήριο Κουτσιανικούλη να απειλεί από τη δεξιά πλευρά, ενώ ολοκλήρωσε το 45λεπτο στο 60% και με υπέρ του τελικές 8-5.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με μια μοναδική χαμένη ευκαιρία για να σημειώσει τρίτο γκολ, αλλά ο Μάνος που βρέθηκε απέναντι στον Λαζαρίδη, νικήθηκε στο πλασέ που επιχείρησε. Οι Χανιώτες δεν είχαν την ίδια κακή εικόνα, ανέβασαν στροφές, πήραν μέτρα, αλλά δεν κατέστη εφικτό να αποφύγουν την ήττα. Οι Λεό (48'), Ζιούλης (61'), Χαλκιαδάκης (66'), Σάλιακας (72') και Σελινιωτάκη (77') προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Τα λεπτά περνούσαν, ο ΟΦΗ κρατούσε και μάλιστα στο 83' απείλησε ξανά, όταν το σουτ του Κοντογιάννη "έβγαλε" δύσκολα ο Λαζαρίδης. Οι γηπεδούχοι ιδανικά ξεκίνησαν το ματς και ιδανικά το τελείωσαν. Στο 90' ο Νάστος σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Λαζαρίδης έδιωξε, αλλά ο Μάνος από κοντά πήρε το ριμπάουντ και ευστόχησε με κοντινή προβολή. Χατ τρικ από τον επιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου) Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Νιδριώτης (Αθηνών)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος (77' Φαζός), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (64' Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (89' Πλευράκης), Ποτουρίδης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (64' Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77' Βρεττός), Λεό, Ντάγκρας (57' Σάλιακας).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου