Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ακαδημία Κατερίνης-Διόσκουροι 2-1 Με ανατροπή σε απίστευτο μάτς! Κορυφαίος ο Κουτσικανίδης-Σκόρερ ο Αδαμόπουλος!

Απίστευτο παιχνίδι στο γήπεδο της Σεβαστής, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έδρα η ομάδα της Ακαδημίας Κατερίνης 2006. Αντίπαλος της οι Διόσκουροι, τους οποίους κέρδισαν με 2-1, κόντρα στη ροή του αγώνα και των ευκαιριών που έχασαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Μυστακίδη.
Χαρακτηριστικό του αγώνα η νεανικότητα των ρόστερ των δυο ομάδων και η μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Κουτσικανίδης, ο οποίος κυριολεκτικά, έβγαζε τα ...άπιαστα, με κορυφαία στιγμή την απόκρουση του πέναλτι το οποίο εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι!

Στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η δημιουργία των πολλών φάσεων μπροστά στην εστία του Κουτσικανίδη απο τους Διόσκουρους, που βρήκαν μπροστά τους όμως τον ανίκητο τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 23΄ ο Αδαμόπουλος θα μπεί απο αριστερά μέσα στην περιοχή του Εφραιμίδη και θα σουτάρει για να αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Διόσκουρων.
Στο 40΄ο Κουτσικανίδης θα κρατήσει το μηδέν σε τετ-α-τετ με τον Χάντρι, αποκρούοντας μέσα στην μικρή περιοχή του.
Στο 44΄ο Κουτσικανίδης θα σώσει ξανά σε κοντινό σουτ του Σαράφογλου και στη συνέχεια της φάσης θα κερδίσουν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, όταν θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και πλάγια ο Λέκας. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σαράφογλου, με τον Κουτσικανίδη όμως να λέει και πάλι όχι και να κρατάει το 0-0 στο παιχνίδι.


Στο 60΄θα ανοίξουν το σκορ αυτή τη φορά οι Διόσκουροι, όταν απο εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά η μπάλα θα περάσει στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Σκαμαγκάς θα κάνει το 0-1.

Οι Διόσκουροι θα έχουν τις ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα χωρίς όμως να το καταφέρουν αυτό, για να έρθει το 72ο λεπτό και ο Αδαμόπουλος να ισοφαρίσει σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και μετά απο ανατροπή του Γιάγκου μέσα στην περιοχή του Εφραιμίδη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αδαμόπουλος θα πετύχει την ολική ανατροπή, "κλέβοντας" το παιχνίδι απο τους Διόσκουρους, που είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Παύλου Φυτόπουλου θα μπεί απο αριστερά μέσα στην περιοχή και θα πλασάρει ιδανικά τον Κατσάρα που που είχε αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Εφραιμίδη στο 77΄, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Διαιτητής ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Δραγασιά και Χαλκίδη.

Ακαδημία Κατερίνης (Παύλος Φυτόπουλος): Κουτσικανίδης, Παπαγεωργίου Α. (87΄Τσιγκαρόπουλος), Σαχινίδης, Γουλιόπουλος (69΄Παπαγεωργίου Δ.), Κοντοφάκας, Λαζαρίδης, Αμβροσιάδης (26 λ.τ. Καραλής), Φυτόπουλος, Αλεξιάδης (56΄Γιάγκου), Αδαμόπουλος, Πάγια.

Διόσκουροι (Κώστας Μυστακίδης): Εφραιμίδης (λ.τ. 77΄ Κατσάρας), Λέκας, Αγγελης, Ελενίδης, Πάντσιουκ (46΄Αλσελά), Σαράφογλου (73΄Γκουτζούλης), Χάντρι, Παπαδόπουλος (73΄Σταυρίδης), Ελεζάι, Μαυρίδης, Σκαμαγκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου