Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ταύρος Ελάφου-Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 1-4 Με 4 γκολ του Γιάννη Παπαδόπουλου!

Πολύ ουσιαστικός ο Εθνικός του Γιώργου Μπεκιάρη και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να πάρει σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο, κερδίζοντας με 0-4 τον Ταύρο στην Έλαφο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν όμως απέναντι στην ανωτερότητα της ομάδας της Ν. Τραπεζούντας, κι έτσι φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα.

Το σκορ άνοιξε ο Σουρλόπουλος λίγο πριν συμπληρωθεί το 20λεπτό του αγώνα, βάζοντας τον Ταύρο μπροστά στην διεκδίκηση της νίκης. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος όμως ήταν και το Σάββατο σε μεγάλη μέρα κι αφού αρχικά ισοφάρισε στο 21΄, έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του στο 53΄ πετυχαίνοντας το 1-2.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ-τρικ στο 69΄και έδωσε διαφορά 2 τερμάτων στην ομάδα του, για να κλείσει το σκορ στο 84΄πετυχαίνοντας το 4ο προσωπικό του τέρμα και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του!.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τ. Ασλανίδης  με βοηθούς τους Θεοδώρου και Παπαδόπουλο Γ.

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Καρανάτσιος, Λιανός, Μέϊα, Μουρατίδης (59΄ Μαρκάτης), Γεωργαντάς Σ., Διαμαντόπουλος, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος Κ., Σουρλόπουλος (74΄ Μπομπόλης), Καραγκιοζίδης (46΄ Ψαριάης), Γεωργαντάς Α. (79΄ Αδαμόπουλος).

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Τερζίδης, Αδαμίδης, Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος Ι. (86΄ Ξανθόπουλος), Γκανάς (54΄ Χαρινός), Λυκίδης (83΄ Χατζηαργυρίου), Εφραιμίδης, Σπυριδωνίδης (70΄ Τουλίκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου