Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΩΝ: ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Μακεδονίας 1-3 Ανέβηκε στο δεύτερο αλλά ήταν αργά!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ
Μετά απο ένα πολύ καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πιερίας έχασε απο την αντίστοιχη της ΕΠΣ Μακεδονίας με 3-1 τέρματα στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου και έπεσε η αυλαία της πρώτης φάσης της Προεπιλογής για την Εθνική ομάδα Νέων.

Η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πιερίας στα έξι παιχνίδια που έδωσε είχε μια ισοπαλία και πέντε ήττες, στατιστική που δεν ανταποκρίνεται στην γενική εικόνα που παρουσίασε μιας και την αδικούν τα αποτελέσματα.

Η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας ξεκίνησε δυνατά και είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας δύο γκολ ενώ είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πιερίας ισορόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε με αξιώσεις και θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω τηρουμένων πάντοτε των αναλογιών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16' με τον Τσοπούρογλου που έκανε το 0-1.
Στο 40' ο Ανθουλάκης με υποδειγματικό μακρινό σουτ πλασέ πέτυχε το 0-2, ενώ νωρίτερα στο 29' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Μικτής μας.
Στο 46' ο Τσοπούρογλου έγραψε το 0-3.
Στο 80' μείωσε το σκορ ο Παπαϊωάννου γράφοντας το 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας με βοηθούς τους κ.κ Κελεσίδη και Χριστοδούλου.

ΕΠΣ Πιερίας: Μπαλάφας, Μπαλαούρας, Τσέτσιλας(46' Ρίζος), Κύριλλος, Ελενίδης, Κουκοδήμος(30' Μπιζμπέλης), Κατσιούλης(57' Αδαμόπουλος), Ανανιάδης, Καραμήτρος Ν., Λαμπίρης(46' Ασλανίδης), Παπαϊωάννου.

ΕΠΣ Μακεδονίας: Πασαλίδης, Ανδρεάδης, Κούκουλης, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος(46' Πουρής),Σιούτας(57' Ζησόπουλος), Παπανίκος, Κουρφαλίδης, Τσιπούρας(46' Τσόνιας), Ανθουλάκης(57' Ιωακειμίδης), Τσοπούρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου