Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Αναγέννηση Σφενδάμης-Αετός Καταλωνίων 1-3 Με 3 γκολ του Διονύση Σκούφα το διπλό!

Σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο για τον Αετό του Χρήστου Παπαγιάννη, που πέρασε απο την Σφενδάμη κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με σκορ 3-1. Η νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, αφού αγωνίζονταν απο το 60΄με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Καραγκούνη με 2η κίτρινη κάρτα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα των Καταλωνίων ο Διονύσης Σκούφας, ο οποίος με με τρια δικά του γκόλ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 23΄και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του στο 41΄.

Ο ίδιος παίκτης πετυχαίνοντας χατ-τρικ, έκανε το 0-3 στο 64, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Μιχαηλίδη ΄να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 84΄.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Λαφατζής, με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

Αναγέννηση Σφενδάμης (Νίκος Τάσος): Γκιλιάβας, Κυριατζής, Τάσο, Δεληγιάννης, Μαυρομάτης Γ., Μιχαηλίδης, Καθάριος, Σταύρε, Σαββίδης (60΄Λαζαρίδης), Στεφανίδης (66΄Μαυρομάτης Β.)

Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Καραγκούνης, Καραγκιόζης, Σαρηγιαννίδης (90΄Ντόντης), Φωτόπουλος, Λυκόπουλος (75΄Λάζος Θ.), Τσιντώτας, Σκούφας (82΄Χαραλαμπίδης), Ιωάννου, Δημητρίου, Λάζος Δ. (62 Γαλάνης Η.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου