Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΣ Α. Δημητρίου - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. Σπυρίδωνα 1-1 Αήττητος στην έδρα του ο Δίας που έκοψε μετά το μάτς την βασιλόπιτα του!

Το αήττητο της έδρας κράτησε με το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα του ΔΊΑ βάζοντας φρένο στις προθέσεις του Αγ. Σπυρίδων για διπλό και επιστροφή στις νίκες.  Οι 2 ομάδες μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά με την  ομάδα του Ολύμπου να υπερτερεί στα σημεία από νωρίς στο παιχνίδι δείχνοντας πως διαθέτει ένα πολύ οργανωμένο και δουλεμένο σύνολο και την ομάδα του ΔΙΑ να της βάζει δύσκολα δείχνοντας πως η έδρα του Αγ. Δημητρίου θα κρίνει πολλά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Και οι 2 ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με την σημαντικότερο στιγμή να έρχεται στο 40’ με τον διαιτητή Ντουρακογλου να σφυρίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του ΔΊΑ και τον Κουλιανοπουλο να νικάει τον Παπανικολάου δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ολύμπου.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η πίεση και από τις 2 ομάδες, ενώ μετά τις αλλαγές και το ανακάτεμα της τράπουλας από την ομάδα του ΔΊΑ έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες βρίσκοντας σε πολύ καλή μέρα τον πολύ καλό για ακόμη ένα παιχνίδι Ευάγγελοπουλο.

Η ισοφάριση για την ομάδα του ΔΊΑ άργησε αλλά ήρθε στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 95’ όταν μετά από κόρνερ και αφού είχε ανέβει όλη η ομάδα του ΔΊΑ στην αντίπαλη περιοχή ο Κατσαβακης έσπρωξε την μπαλα στα δυχτια μετά από την σύγχυση που προκλήθηκε στην μικρή περιοχή του Ευάγγελοπουλου.

ΔΙΑΣ (Τριαντάφυλλου, Μανίκας) Παπανικολάου Στ. Κάτσιγιαννης Κ. Μπουρονικος Λ. Καιμακαμης. Τριαντάφυλλου. Κάτσιγιαννης Δ. Παλιάρουτας. Τσαουσης. Τσιτιμπασης. Μανίκας. Κατσαβακης. / Καρακουσης. Κυπαρισης . Κυπαρισης Γ. Ζερβας Α. Ζερβας Δ. Κυπαρισης Δ. Βαλτασαρης Ν.

Όλυμπος (Γιωτσας) Ευάγγελοπουλος. Σταύρογιαννης. Κεπενεντζης. Γιωτ σας. Ασλανιδης. Xhakoj. Καρανικόλας. Ζαρογιαννης. Κουλιανοπουλος. Λαμπρής. Μιχαλιτσιος. Γιαννούλης. Μπουσιας. Βάγιας. Κωτικας. Καραντινός. Κούκοδήμος. Καρτσαμπας.

Διαιτητές οι κ.κ. Ντουρακογλου, Πατσάς, Κορινιωτη.

Ως γηπεδούχοι θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του Ολύμπου Αγ. Σπυριδωνα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχουν τους στόχους τους.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του ΔΊΑ συγκεντρώθηκε σε ταβέρνα του Αγίου Δημητρίου και πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας για το 2018.
Απο ΔΙΑ Αγ. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου