Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Αιγινιακός-Πανσερραϊκός 1-0 Τρίποντη βαθμολογική ανάσα!

«Καθάρισε» στο πρώτο


Μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία, η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Νίκησε 1-0 εντός έδρας τον Πανσερραϊκό χάρη σε τέρμα του Σοφιάνη από το 28’, σε ένα ματς, μάλιστα, που είχε δύο δοκάρια, ένα με τον Παπαδόπουλο στο 21’  και ένα με τον Δωματά στο 89’. Ο Αιγινιακός ζήτησε ακόμη πέναλτι στο 84’.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός, που παρατάχθηκε με ορισμένα από τα μεταγραφικά του αποκτήματα (Ορφανίδης, Αναστασόπουλος Κάκκο βασικοί, αλλαγή ο Κρητικός), δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και γνώρισε την πέμπτη του ήττα μακριά από τις Σέρρες.

Ο Αιγινιακός είχε τις ευκαιρίες και ήταν πιο αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος. Είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 21’ και πήρε κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Σοφιάνη στο 28’.  Θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη ένα τέρμα, εάν το σουτ του Παπαδόπουλου (43’) και η κεφαλιά του Τσολακίδη  (45+1’) είχαν βρει στόχο.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε φάσεις. Ο Πανσερραϊκός πίεσε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να φανεί απειλητικός, εκτός της ευκαιρίας του 87’, όταν ο Κρητικός σούταρε, αλλά ο Τόλιος έδιωξε σωτήρια.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ από το πρώτο μέρος, ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 84’, υποστηρίζοντας ότι ο Τσολακίδης ανετράπη. Επίσης, είχαν ακόμη ένα δοκάρι, στο 89’, με τον Δωματά.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Τσιότσος (Μακεδονίας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι (85’ Δωματάς), Πολύζος, Αντωνιάδης (78’ Ζούρκος), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος (69’ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Πολίτης, Παπουτσογιαννόπουλος (55’ Στέβιτς), Τσαμούρης, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Κάκκο (65’ Κρητικός), Ρούτσης, Πόζογλου (25’ Δούμτσιος), Γκούρτσας.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου