Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Με τους Κατερινιώτες Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο 0-3 η Κ20 του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα!

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της Κέρκυρας με 3-0...Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η Κ20 του Δικεφάλου πέρασε με 0-3 από την έδρας της ΑΟΚ Κέρκυρας και μπήκε νικηφόρα στο 2018.
Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ είχαν αρκετές απουσίες και παρέταξαν την ομάδα με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Παπαθανασίου στα μπακ, στόπερ τους Μίσκοβιτς και Διαμαντή, τους Τσιγγάρα και Μπαλογιάννη στα χαφ με τον Χατζηστραβό μπροστά τους και τριάδα στην επίθεση τους Κόζακ, Παπαδόπουλο και Σταθόπουλο.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε απόλυτα από το ξεκίνημα του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και έψαξε το γκολ.

Μετά από κάποιες καλές ευκαιρίες και δύο λάθη στην άμυνα που λίγο έλειψε να τον βάλουν σε περιπέτειες, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Μπαλογιάννης έκανε ωραία κίνηση, γύρισε στην περιοχή και ο επερχόμενος Χατζηστραβός άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα. Το 0-1 ήταν και στο σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκαρσία μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη και το κατάφεραν, αφού δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν ευκαιρίες, αλλά βρήκαν και δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Αρχικά στο 72′ ο Παπαδόπουλος με όμορφη ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλο μπακ, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και οι παίκτες του ΑΟΚ πέτυχαν αυτογκόλ για να έρθει ο Μπαλογιάννης στο 82′ και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με ατομική προσπάθεια και σουτ στην κλειστή γωνία.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ:  Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Λύρατζης, Μίσκοβιτς (81' Δημητρίου), Διαμαντής, Τσιγγάρας (81' Μανιώτης), Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Παπαδόπουλος Χ., Σταθόπουλος, Κόζακ (68' Τζοβάρας).
Πηγή: paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου