Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μακεδονικός Ν.Εφέσου-Βατανιακός 0-1 Το γκολ του Αλέξανδρου Παυλίδη έκρινε την αναμέτρηση!

«Διπλό» για τον Βατανιακό στη Νέα Έφεσο
Με ένα γκολ του Αλέξανδρου Παυλίδη στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βατανιακός πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Έφεσο επικρατώντας με 1-0 επί του Μακεδονικού, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Έτσι, η ομάδα της Κατερίνης έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος παίζει αύριο στον Άγιο Δημήτριο.

Η νεανική ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη μπήκε πολύ καλύτερα στον αγώνα και άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ο Φωτιάδης από αριστερά γύρισε προς το σημείο του πέναλτι και ο Παυλίδης που είχε ανέβει από την άμυνα, με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Χωρίς φάσεις το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, με εξαίρεση το πολύ ωραίο σουτ του Ξενόπουλου που απέκρουσε στο "Γ" ο Λέκα, με τον Βατανιακό να έχει την υπεροχή και να πετυχαίνει γκολ με τον Βασιλειάδη, το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ.

Ο Μακεδονικός ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς πάντως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Λέκα. Ο Βατανιακός ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα και θα μπορούσε σε μία-δύο περιπτώσεις να «κλειδώσει» τη νίκη του. Τελικά, το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με την ομάδα του Βατάν να παίρνει μία δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Σαλτσίδης, Φτάρας

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Χατζειπίδης, Α. Δεμηρτζόγλου, Χατζηιωάννου, Πεΐδης, Σπυριδόπουλος, Μπαλαμπάνης (46’ Δ. Δεμηρτζόγλου), Σδούγκας, Ξενόπουλος, Δ. Κοσκινάς (63’ Σ. Μανουτζόπουλος), Φτεργιώτης (67’ Καποδίστριας), Κοντοτάσιος (56’ Τσιάτσιος).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Λέκα, Βαλτασάρης (55’ Μαυρίδης), Παυλίδης, Δασκαλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Γκούτζας (85’ Βέτσος), Μαργαρίτης, Ανανιάδης, Βασιλειάδης, Μότσιας, Φωτιάδης.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου