Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Φίλιππος Αλεξάνδρειας-ΑΕ Καρίτσας 0-1 Άλωσε την Αλεξάνδρεια η ΑΕΚ!

Ούτε τώρα κατάφερε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας να πάρει βαθμό ή βαθμούς και πλέον τα πράγματα στενεύουν επικίνδυνα για την ομάδα της Ημαθίας. Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Καρίτσας, που είναι φανερό πως οι τελευταίες προσθήκες της έχουν προσδώσει ποιότητα
Το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα όσον αφορά το θέαμα και σ αυτό βεβαίως συνηγόρησαν τόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος αλλά και η κρισιμότητα του.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα φάνηκε ιδιαίτερα διαβασμένη, έκλεισε καλά τους χώρους και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κούραση των γηπεδούχων, που είχαν στην αποστολή μόλις 13 ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Απόστολος Πάπας έχασε στο 14ο λεπτό και τον Αλμυρά με τραυματισμό.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν με ενισχυμένο κέντρο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ούτε όμως απείλησαν στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο και ενώ ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμη πιο βαρύς, έπαιξαν κλειστά και έδωσαν χώρο στους «πράσινους», οι οποίοι όμως έμειναν από δυνάμεις και μοιραία δέχτηκαν το τέρμα σε μια στιγμή αδράνειας.

Ήταν το 71′ όταν οι «κίτρινοι» βγήκαν από αριστερά, ο Μαυρίδης σούταρε, ο Κούζας απέκρουσε προσωρινά για να φτάσει η μπάλα στο επερχόμενο Ταρασιάδη, ο οποίος σε κενό τέρμα «έγραψε» το 0-1.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 89′ αλλά ο Κυπαρίσσης σημάδεψε το δοκάρι του Κούζα.

Συνθέσεις

AE Αλεξάνδρειας : Κούζας, Δημητρίου, Σκοπελίτης, Κουμπούλα, Πέικος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης, Ταλαίπωρος, Αλμύρας (13΄ λ.τ. Τριανταφυλλόπουλος)

ΚΑΡΙΤΣΑ: Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Κωτσόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (87′ Μήτρακας), Νταντίνης (68′ Τασίδης), Κωστόπουλος (61′ Ταρασιάδης), Κυπαρίσσης, Μαυρίδης (88΄ Πλιάγκας)
Πηγή: sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου