Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αιγινιακός-Τρίκαλα 0-0 Καλός βαθμός για τον Αιγινιακό!

Ο Αιγινιακός κράτησε στο 0-0 την ομάδα της Θεσσαλίας που είχε ελάχιστες καλές ευκαιρίες και πάλι φωνάζει για την διαιτησία. Η κλειστή άμυνα του Αιγινιακού και η αδυναμία του ΑΟ Τρίκαλα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων έφεραν το τελικό 0-0 με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο «Γ. Παραλυκίδης». Έτσι, ο ΑΟΤ έμεινε 9 πόντους μακριά από τη 2η θέση και δεν αποκλείεται το στραβοπάτημα αυτό να δρομολογήσει εξελίξεις...

Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα των Τρικάλων, η οποία είχε μόλις δύο σουτ στην εστία σε 90 λεπτά, ενώ από την πλευρά του ο Αιγιανίακός κατάφερε να ανησυχήσει περισσότερο στις αντεπιθέσεις την άμυνα του Αποστολίδη.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο με γεμίσματα από τον Χιντζίδη για τα Τρίκαλα και τον Τοπαλίδη από την πλευρά του Αιγινιακού να δημιουργήσουν κινδύνους, αλλά δεν το κατάφεραν και έτσι παρέμειναν ανέπαφες και οι δύο εστίες. Πλέον, τα Τρίκαλα χρειάζονται αντεπίθεση και λύση στο γκολ για να καταφέρουν να μείνουν στην διεκδίκηση της ανόδου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
"Top Sport"  ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ
Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών), Μηναδάκης (Καβάλα)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (65' Ζούρκος), Σοφιάνης (78' Κούστα), Πέριτς, Παπαδόπουλος (88' Ανδρικόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος (78' Ντακόλ), Τσιάρας (60' Σαχινίδης), Μιλοσάβλιεβ, Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (70' Τόμιτς).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου