Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Καλή Χρονιά!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο BIANCONERO!

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τελευταία προπόνηση για το 2017

Πάντα με διάθεση και προθυμία για την προετοιμασία με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα
Οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών έχουν και πρόγραμμα και στόχο! Για να φτάσουν όμως σ αυτόν – το ξέρουν – πως πρέπει να κάνουν θυσίες και προσπάθεια. Έτσι όταν αυτό γίνεται συνείδηση η προπόνηση της τελευταίας μέρας του χρόνου είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Έψαλλαν τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο ΔΙΟΝ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 23Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Δίου, μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μέλη του μεγάλου τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Ολύμπιος Ζευς» έψαλλαν τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ως είθισται κατά το έθος πρώτα στον θρησκευτικό άρχοντα του τόπου, στον εφημέριο  του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δίου, π. Δημήτριο Κουτσιμάνη.

Mr. Nut: Καλή χρονιά!

Mr. Nut! Ξηροί Καρποί-Αποξηραμένα Φρούτα-Μπάρες Δημητριακών-Βότανα

Stathis Ceramica: Καλή χρονιά!

Stathis Ceramica

Stathakopoulos Oil: Καλή χρονιά!

Stathakopoulos Oil! Η απόλυτη λύση στα καύσιμα!!

Top Hair: Καλή χρονιά!

Top Hair στον πεζόδρομο της Κατερίνης!

SportCafe - Ουζερί ΠΑΣΧΑΛΗΣ: Καλή χρονιά!

SportCafe - Ουζερί ΠΑΣΧΑΛΗΣ!

Football League: Φεύγει ο παλιός ο χρόνος

Με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς, η «Μ» κάνει σήμερα τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και καταγράφει τις στιγμές που ξεχώρισαν. Με την ελπίδα πως το νέο έτος που έρχεται σε δύο 24ωρα θα φέρει μαζί του καλύτερες μέρες για το πολύπαθο Πρωτάθλημα της Football League, οι ομάδες της β’ τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας αποχαιρετούν το 2017.

Δίας Δίου-Πιερικός 5-2 σε φιλική αναμέτρηση!

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, ο Δίας Δίου συνέτριψε με 5-2 τον Πιερικό, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μέσα σε 22 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Δίου ήταν η… τριάδα Νάκας - Μανικας - Ευαγγελόπουλος, ενώ για τον Πιερικός χρόνο συμμετοχής πήραν οι νεοαποκτηθέντες Κυπαρίσσης, Δαδάκος, Βοσνιάδης καθώς και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Στη Δ΄Εθνική οι πρωταθλητές των ενώσεων-Πιο ελκυστική και ανταγωνιστική η Γ΄Εθνική

Σύμφωνα με έγκυρες κυβερνητικές πηγές ολοένα και αυξάνεται η πιθανότητα να προστεθεί η τέταρτη κατηγορία και παράλληλα να γίνει επαγγελματική η Γ' Εθνική. Έπειτα από πληροφορία του liganews.gr προκύπτει ότι γίνεται ακόμα πιο πιθανή η επανεμφάνιση της Δ' Εθνικής.
Μέχρι στιγμής υπήρχαν ορισμένες... φιλολογικές σκέψεις για την άμεση μείωση των ομίλων, τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική ώστε να παίξουν μόνο οι ομάδες που θα παραμείνουν φέτος στην κατηγορία και όσες υποβιβαστούν από την "Football League", καμία όμως νέα από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο ELATO!!

Καλή Χρονιά!

Σχολή Τερματοφυλάκων Ν. Κεραμιδίου με Υπεύθυνο Προπονητή τον Γιάννη Συμεωνίδη!

Ευχαριστήριο Πιερικού Αρχέλαου!

Ο Πιερικός Αρχέλαος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας.

Πιο συγκεκριμένα:

Φιλικές αναμετρήσεις ακαδημιών ΠΑΟΚ-Πιερικού στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Ο Αιγινιακός τίμησε τον Μάνθο Πλατάκη. Έρχεται μέσος, διαψεύδει για Ιγνατιάδη

Διαψεύδει ο Αιγινιακός τα μεταγραφικά σενάρια. Έρχεται μέσος από Αζερμπαϊτζάν.
Φιλικό δοκιμών έδωσε το Σάββατο (30/12) ο Αιγινιακός με τη Θύελλα Περιστερώνα. Ένα τεστ δοκιμών κόντρα στην ομάδα που «τρέχει», επίσης, ο πρόεδρος, Βασίλης Ζήρνας. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, μάλιστα, τιμήθηκε ο φορ, Μάνθος Πλατάκης που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της βόρειας Πιερίας.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Δημήτρης Παυλίδης: Σας ευχαριστώ, Καλή Χρονιά!

Τις ευχαριστίες του πρός όλους όσους συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους το 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνου, γνωστοποίησε ο υπεύθυνος τεχνικός της ακαδημίας Δημήτρης Παυλίδης. Κλείνοντας την ευχαριστήρια ανακοίνωση του, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους!

ΕΠΟΣ!! Η Ελληνίδα μάνα του Στέφανου Αθανασιάδη: Θα μας ανατινάξουν στο Ισραήλ ήθελες να πάς?? (βίντεο)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό video στο Instagram Story, στο οποίο φαίνεται η μητέρα του να... γκρινιάζει για την απόφαση του να υπογράψει στη Μακάμπι Χάιφα. Το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος Αθανασιάδης αποχώρησε απ' τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Έλληνα στράικερ, αφού το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο λαός μίλησε: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι του πρώτου γύρου της Super League

Φωνή λαού, οργή θεού λένε. Και όταν καθημερινά ψηφίζουν 17.000-19.000 αναγνώστες, τα αποτελέσματα δεν χωρούν αμφιβολία. Αυτοί λοιπόν είναι οι κορυφαίοι του πρώτου γύρου της Super League. Όλα τα κοντέρ έσπασε η μεγάλη ψηφοφορία του sportfm.gr για τους κορυφαίους της Super League στον πρώτο γύρο, με 17.000-19.000 αναγνώστες να ψηφίζουν καθημερινά.

Ο Σάββας Καρυπίδης έπαιξε στη φιλανθρωπική γιορτή του Νίκου Γκάλη!

Λάμψη Νίκου Γκάλη είχε το κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι όπου ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών βραβεύτηκε για την είσοδο του στο Hall Of Fame σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίο συμμετείχαν κορυφαία πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού, με τον κορυφαίο Έλληνα χειροσφαιριστή Σάββα Καρυπίδη να δίνει το παρών.

Η εταιρία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» σας παρουσιάζει τον «χρυσό κόκορα»

Η εταιρία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών , φέτος σας παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιας & ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο «χρυσός κόκορας» εκτρέφεται στις ιδιόκτητες φάρμες Αμβροσιάδη στην Πιερία , με τα φυσικά προϊόντα της μάνας γης. Πρόκειται για μια εκτροφή με ειδική διατροφή βασισμένη στο καλαμπόκι και στα αρωματικά φυτά: θυμάρι, ρίγανη, γλυκάνισο και κανέλα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά του Ολύμπου Βροντούς

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Φοίνικα, την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η μουσική βραδιά του Ολύμπου Βροντούς. Από νωρίς φίλοι της ομάδας από τη Βροντού και τη γύρω περιοχή, προσήλθαν να διασκεδάσουν αλλά και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθειά της  στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
«Στους στόχους μας αλλά και στη φιλοσοφία μας, δεν είναι ο πρωταθλητισμός.

Σήμερα το βράδυ στο BLAZE!

Καλή χρονιά! Πρακτορείο ΟΠΑΠ Σδούγκας!

Εμπρησμοί, τρομοδέματα, εκβιασμοί, απειλές και λιντσαρίσματα-Το αθλητικό παρακράτος είναι εδώ γνωστό, ανέγγιχτο και δυνατό

Εμπρησμοί, τρομοδέματα, εκβιασμοί, απειλές και λιντσαρίσματα από την ίδια «διεύθυνση»… προς την ίδια… «κατεύθυνση». Ο χρόνος μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του ένα τελευταίο σκληρό μήνυμα στον δικό μας αθλητικό μικρόκοσμο, από τα πλέον σκοτεινά και δυσοίωνα. Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν μας αιφνιδίασε! Τη στιγμή που και στο παρελθόν είχαμε παρόμοια που μας ήρθαν από την ίδια… «διεύθυνση» με την ίδια απειλή και προειδοποίηση. Ήμασταν, ως εκ τούτου, κατά κάποιο τρόπο προϊδεασμένοι.

Ενίσχυση με συνέπεια θέλουν στον Ηρακλή!

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε και σήμερα (30/12) για δεύτερη μέρα στη Μίκρα μεταξύ των ανθρώπων της “κυανόλευκης” ΠΑΕ.  Εκεί, συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα με ζητήματα που αφορούν το ρόστερ να πέφτουν στο τραπέζι.

Ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας (φωτο)

Ολοκληρώθηκε εχθές, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, το 2ο Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας με τη διεξαγωγή της 2ης και της 3ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας
2η αγωνιστική

Την Πρωτοχρονιά ο ετήσιος χορός της ΑΕ Καρίτσας!

Στην ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ο πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού!

Οι πρωτοπόροι του Άρη Παλαιοχωρίου έχουν πεισμώσει μετά την προσπέραση του Ηρακλή και μετά τον Σκέμπι έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον έμπειρο αριστερό μπακ, Γιάννη Αγτζίδη και όπως αναμενόταν τον γκολκίπερ, Τάσο Καρακούτση.

Πρόταση απο ομάδα της Πιερίας ο Κωτσιόπουλος-Ζήτησε να φύγει και ο Καρατζάογλου απο Αλεξάνδρεια!

Μετά τους Ραχίμ (Πέλοπας Κιάτου), Καρακούτση (Άρης Παλαιοχωρίου) και Δαδάκο (Πιερικός), από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας αποχωρεί και ο έμπειρος στόπερ, Νέστορας Κωτσιόπουλος, που ήρθε το καλοκαίρι από την Πύδνα Κίτρους.

Την ...είπε κρητικά ο Γιάννης Μυστακίδης στον Κίτσιου! (φωτο)

Ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Στέλιος Κίτσιου είναι πολύ καλοί φίλοι και οι ημέρες των διακοπών ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν, με τον Μυστακίδη μάλιστα να… αφιερώνει στον παίκτη της Σιντ Τρούντεν (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) μία μαντινάδα.

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της τροχαίας Κατερίνης στην Πλατεία Ελευθερίας! (φωτο-βίντεο)

"Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είναι η ζωή!
Να επιστρέφεις ασφαλής σε αυτούς που αγαπάς!
Οδηγείτε με σύνεση!"
Ευχές, δώρα και φυλλάδια μοίρασε η Τροχαία Κατερίνης στους οδηγούς χθες το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Κατερίνης μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα.

Μεταγραφές Ιανουαρίου: Ενισχύεται ο Δίας Δίου!

Διορθωτικές κινήσεις θα πραγματοποιήσει στο ρόστερ του ο Δίας Δίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasport. Ήδη οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ξεκαθαρίσει και έχουν αρχίσει οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον σύλλογο της Πιερίας.

Δ ΜΠΕΗΣ: Σας ευχόμαι καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευημερία!!!

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2017 στο Πάρκο των Χρωμάτων!

Πάει ο παλιός ο χρόνος….. Ελάτε όλοι να τον αποχαιρετήσουμε και μια καινούρια χρονιά να καλωσορίσουμε  στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο, στην καρδιά της πόλης, στο Πάρκο των Χρωμάτων, που σκορπάει μαγεία και κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!!!

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου. Πρόγραμμα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017
Κεντρική εξέδρα
18:30 Λαϊκό πρόγραμμα: Γιώργος Στοφορίδης - πλήκτρα, Θανάσης Κιτσούλης - φωνή, μπουζούκι, Σοφία Τσινιστίδου - τραγούδι, Θάνος Κουλιανόπουλος - ντραμς

Δανειστική Βιβλιοθήκη για Νηπιαγωγεία στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Με πρωτοβουλία ομάδας Νηπιαγωγών, μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, δημιουργείται Δανειστική Βιβλιοθήκη για Νηπιαγωγεία στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού η οποία θα λειτουργήσει από τις αρχές του Φλεβάρη 2018.

Ευχές για καλή χρονιά Photo Hasapetis

Ένα Χαρούμενο, γεμάτο Υγεία και Ευτυχία 2018 σε όλους!!!

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕ Καρίτσας-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 5-1 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)

Με 5-1 κέρδισε η ΑΕ Καρίτσας τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, σε ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι με πολλές δοκιμές. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα προηγήθηκαν με 4-0 για να μειώσει για την ομάδα του Σάκη Λιάγκα ο Γουλιός σε 4-1 .

2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΓΑΣ Σβορώνου: Ώρες έναρξης των αγώνων του Σαββάτου-Τα ζευγάρια!

Συνεχίζουν το ερχόμενο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του ΓΑΣ στον Σβορώνο, οι αναμετρήσεις που θα γίνουν και θα ολοκληρώσουν το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της ομάδας της Πιερίας.
Οι ομάδες που πέρασαν και θα αγωνιστούν το Σάββατο, όπως και τα παιχνίδια που θα γίνουν, είναι  τα εξής:

ΓΑΣ Σβορώνου: Καλή Χρονιά!