Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Λάκης Παπαϊωάννου: Ο Ηρακλής χρειάζεται τη μεγάλη μάζα του κόσμου του για να προχωρήσει με ασφάλεια

«Ο κόσμος, η δύναμη της προσπάθειας»
Ο Ειδικός Σύμβουλος της διοίκησης και διεθνής βετεράνος του Ημίθεου, Λάκης Παπαϊωάννου, υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο όλο εγχείρημα.
Στο πλαίσιο της σημερινής ενημερωτικής συνέντευξής Τύπου για τα οικονομικά στοιχεία, ο Λάκης Παπαϊωάννου έλαβε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τη σημασία της συμπαράστασης των Ηρακλειδέων στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται στο ποδοσφαιρικό Τμήμα.
Συγκεκριμένα, ο Ειδικός Σύμβουλος της «κυανόλευκης» διοίκησης υπογράμμισε:

Π.Ε. Πιερίας: Συγκρότηση Επιτροπών για τις ζημιές σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις στην Πιερία

Στη συγκρότηση Επιτροπών Ελέγχου, Καταγραφής και Αποτίμησης ζημιών σε πληγείσες επιχειρήσεις, προχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  προκειμένου να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές που προκλήθηκαν στην Πιερία μετά το πέρασμα του κύματος κακοκαιρίας με το όνομα «Ευρυδίκη», που είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρελθόν απο τον Άρη Κοκκινοπλιτών ο Αποστόλης Ίτσιος

Δε θα συνεχίσει στον Άρη Κοκκινοπλιτών ο Αποστόλης Ίτσιος, που για προσωπικούς λόγους όπως δήλωσε στο Pieriasport, αποχωρεί απο την ομάδα της Κατερίνης. Μάλιστα θέλησε μέσω της ιστοσελίδας της Πιερίας να ευχαριστήσει την ομάδα του Άρη για την μέχρι τώρα κοινή τους πορεία.

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ανοίγει τις πύλες του με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια θα ανάψουν στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο των 55 στρεμμάτων στην Κατερίνη και ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων ξεκινά.
Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανοίγει απόψε το Μουσικό Σχολείο της Κατερίνης, που στις 19:00 θα μας μεταφέρει στο εορταστικό πνεύμα των ημερών,  μέσα από μια μοναδική συναυλία  με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα πρωταθλημάτων Υποδομών το Σαββατοκύριακο (2-3/12)

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2017 – 2018
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2ΑΣ & 3ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ                                         
ΣΑΒΒΑΤΟ 2-12-2017

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 8ης αγωνιστικής

8η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
 Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  02-12-2017   15:00

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ
ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 12ης αγωνιστικής

12η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ        
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  03-12-2017  15:00

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ ΒΑΣ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Λ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Γιώργο δεν είσαι μόνος!

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 12ης αγωνιστικής

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ        
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  02-12-2017   15:00

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΝ. ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ ΦΤΑΡΑΣ
ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Λάζαρος Λάμπρου: Η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ σημαίνει χρήμα στο ταμείο του Πανιωνίου!

Η… ρήτρα για Λάμπρου
Χαμένος αγωνιστικά, κερδισμένος οικονομικά μπορεί να βγει ο Πανιώνιος αν ο 19χρονος επιθετικός επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Σίγουρα το να χάσει στα μέσα της σεζόν ο Πανιώνιος, ένα από τα βασικά του στελέχη, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

Ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Μανώλης Σκουλάς θα είναι διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής:

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 0-5 Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Δείτε τα γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κυπέλλου Ελλάδος του Καυτατζογλείου και τη νίκη του δικεφάλου του βορρά επι του Αιγινιακού.

ΑΕ Καρίτσας-ΑΟ Καρδίας 2-4 Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ απο την αναμέτρηση της Καρίτσας και τη νίκη του ΑΟ Καρδίας επι της τοπικής ΑΕΚ με 4-2.

Νίκος Θεοδοσιάδης εναντίον Αιγινιακού!

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 6η αγωνιστικής της football league
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΕ ΑΡΗΣ-ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΖΙΑΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
4ος ΚΑΡΑΤΕΡΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΣ Τιτάνες Δράμας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Δράμας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου  στις 12:00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας Δημήτρης Κραχτίδης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός: Η συνέντευξη τύπου (βίντεο)

Δείτε τη συνέντευξη τύπου στην Αριδαία μετά τη νίκη του τοπικού Αλμωπού επί του Πιερικού.

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 1-0 Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός.

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης: Το πρόγραμμα καταστημάτων τα Χριστούγεννα

Σάββας Χιονίδης για φυσικό αέριο: "Ξεκινά η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο το 2017"

Στο πλαίσιο ενεργοποίησης της τροφοδοσίας των υφιστάμενων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου στην πόλη της Κατερίνης, εντάσσεται η συνέχεια εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής, στην πλατεία Ελευθερίας (στο ύψος της οδού 16ης Οκτωβρίου), η οποία είναι προγραμματισμένη, για αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 08:00 π.μ. έως 16:00. Κατά τις παραπάνω ώρες και προκειμένου οι εργασίες να εκτελεστούν με ασφάλεια η παραπάνω οδός θα παραμείνει κλειστή.

Βασίλης Λάμπρου: Να μάθουν οι δημότες ποιος υποψήφιος δήμαρχος ερχόταν προεκλογικά στο γραφείο μου και ζητούσε οικονομική στήριξη...

Η απάντηση του Βασίλη Λάμπρου στο δήμαρχο Κατερίνης. Δήλωση του επιχειρηματία κυρίου Βασίλη Λάμπρου
Κατερίνη, 30 Νοεμβρίου 2017
Ο τουρισμός στην Ελλάδα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, ιδίως κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, με σημαντική συμβολή στην αγορά εργασίας, παρουσιάζοντας συνεχή αύξηση στα έσοδα και στις αφίξεις επισκεπτών και με πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.

Κώστας Νικολαΐδης: Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς της Κυριακής

«Τώρα... πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Νικολαΐδης στάθηκε στη συμμετοχή πολλών αναπληρωματικών του Αιγινιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα (5-0) του Αιγινιακού ο τεχνικός, Κώστας Νικολαΐδης σχολίασε: «Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ο θεσμός του Κυπέλλου ήταν μια ευκαιρία για εμάς να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή τον χρόνο να παίξουν.

Δήμος Κατερίνης: Διανομή τροφίμων κ.α. προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ & του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Ολοκληρώνεται σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, η δωρεάν διανομή κοτόπουλου, ελαιολάδου, διαφόρων ειδών παντοπωλείου (μακαρόνια, φασόλια, φακές, γάλα εβαπορέ, πελτέ ντομάτας) και βρεφικών ειδών (πάνες, μωρομάντηλα), στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», οι οποίοι επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» του ΤΕΒΑ.

Ετήσιος Χορός Εθνικού Ν. Τραπεζούντας με Ματθαίο Τσαχουρίδη!

Ενημέρωση των αθλητών του Πιερικού Αρχέλαου από τον Γιώργο Τανατζή (φωτο)

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης βρέθηκε ο τέως Διεθνής Διαιτητής, νυν Κομισάριος FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, Τανατζής Γεώργιος, για να ενημερώσει τους αθλητές του Συλλόγου, όλων των ηλικιών.

ΑΕ Καρίτσας: Κατώτερη των περιστάσεων

Η ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΑΟ Καρδίας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, καθώς πολλοί παίκτες δε επέδειξαν πάθος και μεγάλη αγωνιστικότητα, όντας νωθροί και υποτονικοί, με εξαίρεση 3-4 ποδοσφαιριστές.

Δευτερη διανομη Νοεμβριου για τους δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ απο το Δήμο Δίου Ολύμπου

Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη 30/11/2017 και αυστηρά μόνο για μια (1) ημέρα λόγω τελευταίας ημέρας του μήνα, θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου, βρεφικές πάνες – μωρομαντηλα και κοτόπουλο στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».
Η διανομή θα γίνει στην Κον/σα (πρώην δημαρχείο Δίου).

Σύλληψη για πλαστογραφία στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (28-11-2017) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης,

Ο Κώστας Κουκοδήμος μηνύει Σάββα Χιονίδη: Ο δήμαρχος με όσα είπε προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή μου

Με δήλωσή  του γνωστοποιεί πως προχωρά σε μήνυση σε βάρος του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τα όσα ειπώθηκαν χθες βράδυ σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 0-5 Δύσκολο απόγευμα στο Καυτατζόγλειο...


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αιγινιακού  με 5-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αιγινιακού με 5-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αιγινιακός δεν κατάφερε να προβάλει σπουδαία αντίσταση απέναντι στον ΠΑΟΚ από τον οποίο ηττήθηκε με 5-0 στο Καυτανζόγλειο. Ο Αιγινιακός δεν μπορούσε να περιμένει πολλά από ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και αποτέλεσε απλά μια ευκαιρία για ένα σπουδαίο ραντεβού κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με το σκορ να φτάσει στο 5-0 υπέρ του «δικεφάλου» στο Καυτανζόγλειο.

ΑΕ Καρίτσας-ΑΟ Καρδίας: Δηλώσεις προπονητών (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών στην Καρίτσα και μετά την ήττα της γηπεδούχου ΑΕΚ απο τον ΑΟ Καρδίας.

ΑΕ Καρίτσας-ΑΟ Καρδίας 2-4 Άσχημη μέρα για την ΑΕΚ...

Δεν ήταν σε καλή μέρα η ΑΕ Καρίτσας και γνώρισε δίκαια την ήττα απο τον ΑΟ Καρδίας που "πατούσε" καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έβγαζε μεγαλύτερη φρεσκάδα απο τους γηπεδούχους. Το τελικό 2-4 μπορεί να ακούγεται βαρύ για τους γηπεδούχους, έχει όμως την εξήγηση του αφού η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα επηρεάστηκε αισθητά στον ανασταλτικό της τομέα, όταν έχασε στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης τον έμπειρο Νίκο Τροΐρη, η απουσία του οποίου φάνηκε ότι ήταν καθοριστική τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για την ΑΕΚ.

Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Αποτελέσματα 12ης-Βαθμολογία-Επόμενη 13η αγωνιστική

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

ΑΕ Καρίτσας-ΑΟ Καρδίας 2-4

Μακεδονικός-Εδεσσαϊκός 0-0

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 1-0 Το πάλεψε ο Πιερικός στην Αριδαία!

Καλύτερος ο Αλμωπός νίκησε δίκαια τον Πιερικό με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με ελάχιστες φάσεις και αυτές από τον Αλμωπό. Στο 2΄ όταν φάουλ του Χαρίση πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 24΄σουτ του γ. Ελευθεριάδη  που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πιερικού. Στο 40΄ο διαιτητής κλείνει τα μάτια και δεν δίνει πέναλτι όταν σε διαδοχικά σουτ παικτών του Αλμωπού η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυνομένων.

Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Ήττες για τις ομάδες της Πιερίας σε Αριδαία και Καρίτσα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πιερικός στην Αριδαία απο τον τοπικό Αλμωπό. Επίσης με 4-2 έχασε στο γήπεδο της η ΑΕ Καρίτσας απο τον ΑΟ Καρδίας, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος προς τη σωτηρία της.
Όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής

ΑΕ Περίστασης και Αετός Καταλωνίων σήμερα το βράδυ στο metropolis Πιερίας!

Τοπικό ποδόσφαιρο θα έχει στο πρόγραμμα του σήμερα το Αθλητικό metropolis Πιερίας 106.7 και η εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη metropolεμος ποδοσφαίρου.

Νίκος Κυζερίδης: Είναι πολύ βαριά η φανέλα, πρέπει πάντα να έχει στόχους τους τίτλους και να είναι στις πρώτες θέσεις!

Κυζερίδης: «Η χημειοθεραπεία μου είναι το γήπεδο»
O Νίκος Κυζερίδης μίλησε για τον αγώνα που δίνει, για την προσπάθεια του Αρη φέτος να ανέβει στη Super League και δίνει μαθήματα ζωής. Οι δηλώσεις του στο Yellow Radio 92,8:
Για τα συναισθήματα του στο πρώτο του ντέρμπι:

Γ΄Εθνική Γυναικών: Στον 2ο όμιλο οι Πιερίδες Μούσες-Το πρόγραμμα της φετινής περιόδου


Το πρόγραμμα της περιόδου 2017-2018 για τις Πιερίδες Μούσες
2ος Όμιλος
1η Αγωνιστική 12/11/2017
Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας - Πιερίδες Μούσες
Ασπρόμαυρες Αμαζόνες - Καστοριάς ΓΠΣ

Στέλιος Μαλεζάς εναντίον Αιγινιακού!

Ποιοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν χρόνο με τον Αιγινιακό
Διαβάστε τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της Πιερίας στο Καυτανζόγλειο. Τυπική διαδικασία είναι για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (15.00).

Α2 Γυναικών (Βορράς): Το πρόγραμμα της φετινής περιόδου!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α2 Γυναικών (Βορράς):

1η Αγωνιστική - 15/10/2017

ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙ - ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ

ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗ

"CAFFE Molinari" - Ιωάννης Ζαβαντίας Τηλ.2351 100424



Στήνονται παιχνίδια στη Football League-Αναξιόπιστος ο Καλαϊτζίδης

Για τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη περί χειραγώγησης αγώνων στη Football League μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, τονίζοντας ότι ναι μεν υπάρχουν στημένα ματς, αλλά υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αναξιόπιστος.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπύρος στο Αθλητικό Metropolis:

Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Δύσκολη έξοδο ο Πιερικός-Όλα για τη νίκη η Καρίτσα!

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Πιειρκό το σημερινό στην Αριδαία με την πολύ καλή ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας. Οι Κατερινιώτες βρίσκονται σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, ιδιαίτερα μετά τα τρία συνεχόμενα τρίποντα με Καρίτσα, Αγροτικό Αστέρα και Τρίκαλα Ημαθίας και με τη φόρα που έχουν πάρει, μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς και απο αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Βλέπει Πιερικό σήμερα στην Αριδαία ο Λεωνίδας Μπίλης

Δεν «ζαλίζεται» στα ψηλά το Παλαιοχώρι. «Μαγνήτης» ο ΣιμόνιΔεν «ζαλίζεται» στα ψηλά το Παλαιοχώρι, κατασκοπεία Πιερικού από Μπίλη, «μαγνήτης» ο Σιμόνι Η... αποκάλυψη του Παλαιοχωρίου, Αλμπέρτο Σιμόνι, μαγνητίζει τα βλέμματα και αποτελεί ήδη πόλο έλξης, βάσει ηλικίας, εμφανίσεων και παραγωγικότητας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Αποτελέσματα και σημερινό πρόγραμμα-Ποιοί πέρασαν στην επόμενη φάση

Το πρώτο «κομμάτι» της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε την Τρίτη και κάποιες ομάδες «κλείδωσαν» την θέση του στην επόμενη φάση.  ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από την δεύτερη αγωνιστική και ακόμα δεν έχουν παίξει την τρίτη.

Ελληνική Αστυνομία: Προσοχή στους επιτήδειους!!

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης συμπολιτών μας από επιτηδείους η  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, , συνιστά στους πολίτες:
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι δπροσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ., σύλληψη για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα ή νοσηλεία σε νοσοκομείο).

Κώστας Νικολαΐδης: Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή

Πώς αντιμετωπίζει ο Αιγινιακός το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αιγινιακός έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου, οπότε θα προσπαθήσει να χαρεί το ματς της Τρίτης (29/11, 15:00) με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Όπως, μάλιστα, είπε ο προπονητής, Κώστας Νικολαΐδης στον Libero Fm: «Είναι τιμή μας, ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να το γευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Δήμος Κατερίνης: Διανομή προϊόντων (σήμερα και αύριο), στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ & του Κοινωνικού Εισοδήματος αλληλεγγύης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι σήμερα Τετάρτη, 29/11/2017 και αύριο Πέμπτη 30/11/2017 θα πραγματοποιήσει διανομή κοτόπουλου, ελαιολάδου, διαφόρων ειδών παντοπωλείου (μακαρόνια, φασόλια, φακές, γάλα εβαπορέ, πελτέ ντομάτας), και βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» του ΤΕΒΑ.

Η πρώτη Κατοχική κυβέρνηση Τσολάκουγλου-Οι πρώτες αντιδράσεις του Λαού κλπ

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ. (11)                                                                                                                                                                        Αντώνη Ι. Ζαρκανέλα
π. Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης
της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Περίληψη Προηγουμένου: Μετά την ίδρυση του ΕΔΕΣ, ο Ζέρβας προχώρησε στην μύηση νέων μελών ενώ παράλληλα προσπαθούσε να έλθει σε επαφή με το Στρατηγείο Μέσης Ανατολής πράγμα το οποίο πέτυχε μέσω της οργάνωσης «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΙΙ». Σε αντιστάθμισμα του δόθηκαν 1000 χρυσές λίρες και κάποια ανεπαρκή εφόδια αλλά πολλές υποσχέσεις για περισσότερα στο μέλλον..